ροή ειδήσεων

Tι κρύβεται πίσω απο τη μη στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Ελλάδα;



ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΤΥΧΑΙΟ;
Κρύβεται:


η ενδοτικότητα των Ελλήνων πολιτικών που άφησαν την Ελλάδα χωρίς αεράμυνα και ΕΔ, χωρίς παραγωγή και που στηρίζουν πάντα την ανάπτυξη της σε δάνεια για να υπάρχει "ρευστότητα" και να οικονομάνε οι τράπεζες....
η ανικανότητα και ασυνέπεια πολιτικής που ασκούν επι χρόνια
υπάρχουσες κρυφές συμφωνίες και μνημόνια της Ελλάδας με τη Τουρκία αλλά και με συμφέροντα εκτός Ελλάδας.
η μετατόπιση ευθυνών για όσα έρχονται.
Οι προδότες στην Ελλάδα, που μόνο μιλάνε και λένε ψέμματα, προσπαθούν να κάνουν επι χρόνια ευρωπαϊκό ή διεθνές το πρόβλημα τρομοκρατίας απο τη Τουρκία, για να μη φορτωθούν την αποτυχία τους και τη προδοσία που έχουν κάνει. Τους ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει φαγητό να τρώνε και ποιος τους χέζει τους Έλληνες. Ειναι αποδεδειγμένα ηλίθιοι αφού ψηφίζουν ρεμάλια και ρεκλάμες που τους δείχνουν τα ΜΜΕ.

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Το περιβάλλον αλλάζει τη συμπεριφορά και το τρόπο σκέψης του κάθε ανθρώπου, όπου και να ζεί. Τα ΜΜΕ της Ελλάδας έχουν κάνει κακό στη νεολαία σε αυτόν τον τομέα, όπως και η κακή εκπαίδευση που έχει αφαιρέσει τον παράγοντα μνήμη, αφού αυτή σημαίνει ενθύμιση της ταυτότητας, της συνέχειας και του πολιτισμού. Ετσι, δημιουργείται μια νεολαία που δεν μπορεί να σκέφτεται και να αποφασίζει. Ο άνθρωπος είναι ένα ρομπότ. Στην Ελλάδα τον άνθρωπο τον έχουν κάνει σκέτο κρέας. Ετσι κυβερνάνε οι χρεοκοπημένοι, οι Τσίπρες και οι Μητσοτάκηδες που δεν εκπροσωπούν τον λαό και τα συμφέροντά του άρα όχι τη δημοκρατία. Σε λίγο θα κλαίνε απο το Παρίσι και θα παριστάνουν τον αντιφρονούντα, όπως ο Καραμανλής ο Θείος που είδε τη Κύπρο μακρυά. Τόσο καιρό ο Αποστολάκης δεν ανησύχησε για τις ζώνες αλιείας που δεν δηλωνόντουσαν στην ΕΕ και η Ελλάδα πλήρωνε πρόστιμο; Δεν ανησύχησε για τα μνημόνια Καπούλια Γιλμάζ και Μπακογιάννη-Κούβελα-Μητσοτάκη-Παπαδόπουλου-Soros-Γκιούλ και Μπινέ; Προσπαθεί να δικαιολογήσει την ήττα;

OΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΡΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.




ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ

Τα μνημόνια με τη επιβαλλόμενη πτώχευση που δημιούργησαν και με αντάλλαγμα απο τους δανειστές τη προστασία όσων έφαγαν τα κόκκινα δάνεια είτε αυτοί ήταν πολιτικοί είτε επιχειρηματίες είτε δημοσιογράφοι είτε τραπεζίτες έφεραν μια χαοτική δομή στην Ελληνική κοινωνία, που δεν επιτρέπει καμμία ανάπτυξη. Αυτό έφερε τη πτώση των αξιών, την αύξηση των ποινικών αδικημάτων που δεν τιμωρούνται και γενικά τη πτώση των δημοκρατικών θεσμών και τη δημιουργία ανασφαλούς περιβάλλοντος για παραγωγικές επενδύσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΤΕΣΤΡΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΞΙΣΩΣΗ...

Το σκάνδαλο Καλτεστρούτσι που έγινε επι Μητσοτάκη και λόγω του οποίου ήλθε και το κλείσιμο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επαναλήφθηκε και με τη περίπτωση του ΟΣΕ που αγοράστηκε απο Ιταλική εταιρεία. Μεγάλες εταιρείς πωλούνται, παύουν να είναι ανταγωνιστικές και στο τέλος κλείνουν. Το ίδιο έγινε με τα ΕΑΣ και το ίδιο θα γίνει με τη ΔΕΗ. Αυτή είναι η δουλειά των Μητσοτάκη και Τσίπρα, όπως και όσων έγιναν Πρωθυπουργοί. Το ξεπούλημα. Κατέστρεψαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και ακόμη και τώρα μια χαρά το καταφέρνουν. Σε αυτό συνεργάστηκε και ο πολίτης με μια θεσούλα που έπαιρνε για να βολευτεί με αντάλλαγμα τη ψήφο και τη σιωπή του σε όσα βλέπει. Μόνο που τα λεφτά τελείωσαν. Ερχεται ο κατακλυσμός και αυτό σημαίνει αλλαγή της κρατικής οντότητας της χώρας μας όπως την ξέραμε.

zcode-gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *