ροή ειδήσεων

Ελένη Τοπαλούδη: Αυτός είναι ο αποστολέας των αρρωστημένων αναρτήσεων (video)



Ελένη Τοπαλούδη: Eντοπίστηκε ο αποστολέας των υβριστικών μηνυμάτων. Μετά την είδηση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη ένα κύμα αισχρών, υβριστικών μηνυμάτων άρχισαν να κατακλύζουν το προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Οι αρχές μετά από έρευνες έξι μηνών εντόπισαν σε ποιον ανήκει το Fake προφίλ που προέβη σε αυτές τις απαράδεκτες αναρτήσεις.


Γυναίκα ο αποστολέας των εμετικών αναρτήσεων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» ο αποστολέας βρίσκεται στην Αττική και δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα. Οι αρχές μετά τον εντοπισμό της της έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία. Τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.



Oι εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της νεκρής φοιτήτριας

Οι αρρωστημένες αναρτήσεις μου εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο είχαν προκαλέσει αποτροπιασμό. Τα ανήθικα αυτά σχόλια προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των social media. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλήθηκε αμέσως να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της.

Οι άθλιες και ρατσιστικές αναρτήσεις ήταν μαχαίρια την πληγή των συγγενών της. Πρόκειται για σχόλια τα οποία προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος.

Ευτυχώς υπάρχουν και υγιείς αντιδράσεις καθώς κάτω από τα επίμαχα σχόλια που βλέπετε παρακάτω, είναι πολλοί εκείνοι που απαντούν στα άθλια σχόλια.

Δείτε μερικές από τις αρρωστημένες αναρτήσεις για τη νεκρή φοιτήτρια που προκάλεσαν σοκ:




Ελένη Τοπαλούδη: Την πρόδωσαν οι φίλες της – Τι κατέθεσαν για τον βιασμό (video)

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε πριν από λίγες ημέρα, στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018, από έναν 23χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, όταν η άτυχη κοπέλα είχε καταγγείλει στην αστυνομία της Ρόδου τον βιασμό της, ο οποίος μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί, οι αστυνομικοί μόνο αδιαφορία δεν έδειξαν.

Κι αυτό γιατί έχουν γίνει καταγγελίες ότι οι Αρχές δεν έδειξαν το απαιτούμενο ενδιαφέρον για διερεύνηση της υπόθεσης και την άφησαν στο αρχείο. Ωστόσο, μετά από έρευνα του σώματος των Αδιάφθορων της Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση εξετάστηκε και ελήφθησαν και καταθέσεις από φίλες της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, οι καταθέσεις των κοριτσιών που πήγαν μαζί με την Ελένη στην αστυνομία, ήταν τέτοιες που η αστυνομική έρευνα σταμάτησε αυτοδικαίως. Συνεπώς, φαίνεται πως όσα είπαν οι φίλες της δεν συμφωνούσαν με αυτά που κατήγγειλε η 21χρονη φοιτήτρια, δηλαδή την «άδειασαν».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *