ροή ειδήσεων

X-Factor: Ο Ροδίτης με την συγκλονιστική ιστορία (vid)



X-Factor: H ιστορία του είναι συγκλονιστική. Στο τέλος της θα πει και ένα… τραγούδι. Και ποιος ξέρει; Ίσως τον βοηθήσει.

Τα auditions του X-Factor, το οποίο φέτος θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, έχουν ξεκινήσει, με την πρεμιέρα να πλησιάζει.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν να… σαγηνεύσουν τους κριτές υπάρχει και ένας Ροδίτης. Με μία τρομερή ιστορία ξωπίσω του.

Πίσω στο νησί του, είναι νοσηλευτής. Και στο παρελθόν είχε δημοσιοποιηθεί η ιστορία του, αφού είναι ο «φύλακας άγγελος» της Κικής Τσακίρη, μιας γυναίκας με πολύ δύναμη που πάσχει από ALS (Αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) και είναι καθηλωμένη!

«Από τα πολλά που μου έχουν πει οι φίλοι της, το μόνο που μπορώ να πω είναι είναι μεγάλη τιμή μου που δουλεύω με την Κική», είχε δηλώσει παλιότερα ο νοσηλευτής σε τηλεοπτική εκπομπή.
Tι περιμένουμε να δούμε στο φετινό X-Factor

Με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ξεκίνησε το πιο συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το «X Factor», με όνειρο μια μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, όπως έχουν επιτύχει διεθνώς όχι μόνο νικητές, αλλά και συμμετέχοντες στο κορυφαίο talent show.

Στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, ο παρουσιαστής των backstage, Άρης Μακρής, υποδέχεται τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκρηκτική επιτροπή. H Μελίνα Ασλανίδου, o Γιώργος Θεοφάνους, o Χρήστος Μάστορας και o Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα μουσικά ξίφη τους και να συναποφασίσουν ποιοι από τους υποψήφιους θα περάσουν στην πολυπόθητη δεύτερη φάση, αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να αναδείξουν τα μουσικά και σκηνικά τους χαρίσματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *