ροή ειδήσεων

Παράπονα προέδρου Κατταβιάς για τις συνεχείς διακοπές του ρεύματος



Οι συνεχείς και πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγούν τους κατοίκους της Κατταβιάς, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες, σε απόγνωση.
Ο πρόεδρος διαμαρτύρεται και ενημερώνει με επιστολή του, όλους τους αρμόδιους φορείς ,για να ενεργήσουν ανάλογα.


Κύριοι,

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο εβδομάδες, από το προηγούμενο έγγραφό μας (4/33810/27-06-2019), στο οποίο σας καταθέταμε τα παράπονά μας σχετικά με τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και τις συνέπειες που υφίστανται τόσο οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχή μας, όσο και οι επισκέπτες της και πάλι τα ίδια.

Την προηγούμενη Κυριακή και για πέντε ολόκληρες ώρες, η περιοχή μας έμεινε χωρίς ρεύμα!!! Πόσο θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση; Γιατί να το επιτρέπετε αυτό, στη μέση της σεζόν; Γιατί οι επιχειρηματίες μας, μαζί με όλα τα άλλα αρνητικά, θα πρέπει να υποστούν και αυτή την κατάσταση και μάλιστα στην περιοχή που φιλοξενεί το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΔΕΗ;

Ξέρετε κύριοι; η υπομονή και η ανοχή έχουν και αυτές τα όριά τους. Μέσα στο φουλ της σεζόν είναι αδιανόητο να γίνονται διακοπές και μάλιστα πολύωρες. Είναι αδιανόητο η Κατταβιά να μην είναι άμεσα συνδεδεμένη με το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να καλύπτει, στο φουλ της σεζόν, μια περιοχή από τον Αρχάγγελο μέχρι και το Πρασονήσι.

Επίσης, σε προηγούμενες επιστολές μας, είχαμε επισημάνει στη διοίκηση της ΔΕΗ, την επιθυμία μας για την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με απόλυτο κριτήριο την εντοπιότητα, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό όφελος προς την τοπική μας κοινωνία, κάτι που υποσχέθηκε η διοίκηση, όταν άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου εργοστασίου.

Παρά ταύτα όμως, η Επιχείρηση, καλύπτει τις θέσεις του μόνιμου προσωπικού, με μεταθέσεις από άλλες περιοχές, πράξη που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και μας λυπεί αφάνταστα, γιατί ενώ υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι, νέοι και με προσόντα, που μένουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή και μπορούν να εργαστούν στο εργοστάσιο, τους αναγκάζουμε να φύγουν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με την επιστολή μας αυτή, σας ενημερώνουμε ότι, η κοινότητά μας θα προχωρήσει, σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να υλοποιήσει η ΔΕΗ τις δεσμεύσεις της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *