ροή ειδήσεων

Δέκα συλλήψεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Ρόδου για ηχορύπανση



Στη σύλληψη δέκα ατόμων για παράνομη παροχή υπηρεσιών ασφάλειας με χρήση συστήματος ενδοεπικοινωνίας, εργασία χωρίς πιστοποιητικά υγείας και ηχορύπανση από μουσική, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε νυχτερινά μαγαζιά στην πόλη της Ρόδου.


Η αστυνομική επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, με συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και τη συμμετοχή υπάλληλων συναρμόδιων Υπηρεσιών (ΔΟΥ, Τελωνείο, ΣΕΠΕ).

Οι έλεγχοι αφορούσαν τη λειτουργία των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης, είχαν αιφνιδιαστικό χαρακτήρα και διενεργήθηκαν χθες το βράδυ με σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών, την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών, την είσοδο και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από ανηλίκους, την καταπολέμηση διάδοσης-χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και την τήρηση των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών-υπεύθυνων καταστημάτων ως προς τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:
Τέσσερα άτομα ηλικίας 28, 29, 35 και 37 ετών, οι οποίοι ως ομάδα παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χρησιμοποιώντας σύστημα ασύρματης ενδοεπικοινωνίας με ατομικούς πομποδέκτες.
Τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ηλικίας 22, 23, 24, 28 και 35 ετών, οι οποίοι εργάζονταν ως υπάλληλοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικά υγείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 29χρονος, ως υπεύθυνος λειτουργίας καταστήματος, για ηχορύπανση από μουσική που αναπαραγόταν σε υψηλή ένταση.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *