ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Η γραμμή του δολοφόνου – «Δεν θυμάμαι αν τον σκότωσα αλλά θυμάμαι ότι δεν είχαμε διαφορές»!



Σε ένα δικό του σκοτεινό κόσμο, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας επιχειρηματία. Τι ζητάει μετά τη σύλληψη για το έγκλημα που διέπραξε...



Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με εγκλεισμό και παρακολούθησή του σε ψυχιατρικό ίδρυμα της χώρας, θα αιτηθεί σήμερα ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας του 68χρονου ιδιοκτήτη μπαρ στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβλήθηκε σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την οποία προέκυψε ότι πάσχει από ψυχική νόσο. Απολογούμενος είχε δηλώσει ότι το μοιραίο βράδυ της 7ης Ιουλίου πρέπει να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, χωρίς όμως να θυμάται τι ακριβώς είχε πάρει.


Οι ουσίες αυτές του δημιούργησαν μεγάλη αναταραχή, σε βαθμό που ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτε απ’ όλα όσα έχει κάνει και του διηγούνται οι υπόλοιποι. Αρνήθηκε ότι τέλεσε την ανθρωποκτονία από πρόθεση και με δόλο.


Επικαλέστηκε την κατάθεση της συζύγου του θύματος η οποία δήλωσε ότι ο 27χρονος είναι χρήστης ουσιών και ότι είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Η σύζυγος του 68χρονου δήλωσε επίσης ότι το απόγευμα πριν τη δολοφονία, είδε τον δράστη να περνά μπροστά από το μαγαζί τους με απλανές βλέμμα και ότι φαινόταν πως δεν ήταν καλά. Δήλωσε δε άγνοια για τυχόν διαφορές του 27χρονου με τον 68χρονο.

Ο δράστης αρνήθηκε όσα υποστήριξε η μητέρα του στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, ότι δηλαδή είχε διαφορές με τον 68χρονο, επειδή δεν του επέτρεπε να συνάψει σχέσεις με τις κοπέλες που απασχολούσε στο μπαρ, πράγμα το οποίο όπως είπε, δεν ισχύει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» υποστήριξε ότι από έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει ότι μέχρι και πρόσφατα είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για παράβαση του άρθρου περί απειλής και απρόκλητης σωματικής βλάβης.


Τόνισε ότι τακτικά βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου και ότι από την εισαγωγή του στο Γαλήνειο Μέλαθλο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια που του χορηγούνταν.
Το χρονικό της δολοφονίας στην Κάρπαθο

Το φονικό έγινε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο δράστης, έφθασε στο κατάστημα του 68χρονου και άρχισε να τον κυνηγά και να τον μαχαιρώνει με μανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 68χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Μόλις ο δράστης είδε τους αστυνομικούς που έφθασαν, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα «Δεσποτικό» που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου.


Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, από λιμενικούς που έφθασαν στο νησί με πλωτό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *