ροή ειδήσεων

Από τη Νάουσα στη Ρόδο για να παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς σε φεστιβάλ



Στο πανέμορφο νησί της Ρόδου βρέθηκε η αποστολή της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας για τις ανάγκες του 14ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η Πρόοδος», από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου.

Η ποντιακή αποστολή ξεναγήθηκε στο νησί και δεν δίστασε να στήσει επιτόπια ποντιακά γλέντια σε διάφορα σημεία, κάνοντας τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να αστράφτουν.

Μεταξύ άλλων, στο φεστιβάλ συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος» Βόλου και ο Χορευτικός Σύλλογος «Ελληνική Ακαδημία Ρώμης» που εδρεύει στην Ιταλία. Η χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέσπασε πολύ θερμές κριτικές από το κοινό.

«Ο σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο "Πρόοδος" Κρεμαστής για τη ζεστή και άψογη φιλοξενία του και για το πλούσιο πρόγραμμα που προετοίμασε για τα μέλη της αποστολής, με επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα και παραλίες του νησιού» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Λέσχης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *