ροή ειδήσεων

Στον αέρα το πρωτάθλημα: Η κυβέρνηση δεν το θέλει στην ΕΡΤ!



Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει στο ελληνικό πρωτάθλημα η πληροφορία που φέρνει στο φως η «Live Sport», καθώς με βάση το δημοσίευμα, η κυβέρνηση δεν θέλει πρωτάθλημα στην ΕΡΤ!



Μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ να παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη, ο Παναθηναϊκός να... επιστρέφει στη NOVA με καλύτερο συμβόλαιο, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες που ανήκαν στην ΕΡΤ κινδυνεύουν πλέον να μείνουν άστεγες καθώς πρόθεση της κυβέρνησης είναι να απογαλακτιστεί πλήρως από τη Super League προκαλώντας σοκ σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν η NOVA μάλιστα δεν «περιθάλψει» τους άστεγους, και η πληροφορία επαληθευτεί, είναι θέμα χρόνου να απειληθεί η ίδια η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.


Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αν το συνδρομητικό κανάλι επιθυμεί να επιστρέψει το καθεστώς που ίσχυε μέχρι και πριν δύο χρόνια όταν και υπήρχε κεντρική διαχείριση. Το πρόγραμμα της NOVA δεν είναι πλέον ελκυστικό για νέους συνδρομητές και θα έφερνε νέους συνδρομητές αν αποκτούσε τα δικαιώματα και των 14 ομάδων. Τη νέα σεζόν, βεβαίως, θα υπάρχει ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο. Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ και άρα θα υπάρξουν περισσότερα ντέρμπι αφού όλες οι μεγάλες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τέσσερις φορές μέσα στη σεζόν αντί για δύο.


Βέβαια, το θέμα είναι κατά πόσον το συνδρομητικό κανάλι μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο των πέντε ομάδων που με τα σημερινά δεδομένα είναι στην ΕΡΤ. Ο λόγος για Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία.

Όλα αυτά και ενώ παραμένει στον αέρα και το θέμα των 12 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2, της νέας κατηγορίας που συστήθηκε στην προοπτική να έχουν οι ομάδες έσοδα 800.000 ευρώ μόνο από την ΕΡΤ. Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να αποκτήσουν τόσο οι ομάδες αυτής της κατηγορίας, όσο και της Football League τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ. Όμως στην πρόσφατη συνάντηση του Αυγενάκη με τον Λεουτσάκο του κατέστη σαφές πως τα χρήματα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τόσο πολλά.

Κλείνοντας είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να λάβουν τα χρήματα που προβλεπόταν από την προηγούμενη σύμβαση, ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες, δηλαδή, που υποβιβάστηκαν και είχαν σύμβαση με άλλον τηλεοπτικό πάροχο. Υπενθυμίζεται πως το ποσό που προβλεπόταν ανερχόταν στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *