ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αποκαλυπτικά στοιχεία μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό κοπέλας μέσα σε βάρκα – Φως στο θρίλερ!



"Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μία βάρκα" είπε με δάκρυα στα μάτια η 29χρονη κοπέλα. Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές...



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η έρευνα των Λιμενικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, 4 άγνωστων ανδρών, που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

Η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής στους Λιμενικούς ότι ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου, γνώρισε έναν άνδρα που την οδήγησε στις 04.00 τα ξημερώματα σε μια βάρκα και εκεί και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή την βίασε με ακόμη 3 άτομα. Πιθανολόγησε ότι οι δράστες έχουν καταγωγή από την Ισπανία.


Οι λιμενικοί δεν έλαβαν ακόμη επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών και κυρίως δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν την βάρκα εντός της οποίας καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα. Από τις έρευνες που διενεργούνται προέκυψαν ωστόσο τα ακόλουθα στοιχεία.


Η Αγγλίδα βρέθηκε από έναν security του beach party να περιφέρεται μεθυσμένη στην παραλία τυλιγμένη με μια πετσέτα. Στο άτομο αυτό δήλωσε ότι της είχαν κλέψει την τσάντα με τα ρούχα της και το πορτοφόλι της στην παραλία.

Με την συνδρομή κι άλλων ατόμων οδηγήθηκε αρχικά ενώπιον του αξιωματικού υπηρεσίας του ΑΤ Γενναδίου, όπου κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής. Ακολούθως μετέβη στον Λιμενικό Σταθμό Λίνδου προκειμένου να επαναλάβει την καταγγελία της λόγω αποκλειστικής αρμοδιότητας των λιμενικών καθώς όλα έγιναν στον αιγιαλό.

Πλην όμως η αρχική καταγγελία για κλοπή μετετράπη στην πορεία… σε ομαδικό βιασμό. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι η 39χρονη, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είχε ξεχάσει που είχε αφήσει την τσάντα της η οποία βρέθηκε άθικτη στην παραλία.


Δεν εντοπίστηκε μέχρι και χθες η βάρκα ούτε και οι 4 Ισπανοί, ενώ αρμοδίως διαπιστώθηκε ότι η παραλία ήταν φωτισμένη την επίμαχη ώρα και ότι στο σημείο διασκέδαζαν περισσότερα από 2.000 άτομα!

Πέραν τούτου ελέγχονται ως προς την εγκυρότητά τους πληροφορίες που θέλουν την αλλοδαπή να συνευρέθηκε με κάποια άτομα με την συναίνεσή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η φερόμενη ως θύμα οδηγήθηκε εξάλλου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν πάντως ίχνη βιασμού. Η έρευνα των λιμενικών συνεχίζεται…

newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *