ροή ειδήσεων

Βιασμός 19χρονης στη Ρόδο: Στα «μαλακά» οι δράστες με τον νέο ποινικό κώδικα



Στα «μαλακά» θα πέσουν με τον νέο ποινικό κώδικα, τόσο ο Αλβανός για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, όσο και ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.


Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν στις 7 Οκτωβρίου ο Αλβανός κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομά για τον βιασμό μίας κοπέλας 19 ετών που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Αμφότεροι πρόκειται να πέσουν στα «μαλακά» για τις πράξεις τους, και για τις δύο υποθέσεις, λόγω του νέου Ποινικού Κώδικα.


Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 19χρονης ξεσπά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ακριβώς για τις αλλαγές που επέφερε ο νέος Ποινικός Κώδικας.



«Αισθάνομαι πολύ θυμωμένος. Δεν ξέρω πώς θα αντικρίσω τους δράστες, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Πιστεύω ότι θα κρατήσω την ψυχραιμία μου για να προστατεύσω την κόρη μου για να μην έχει πολλά πάρε δώσε με αυτά τα καθάρματα. Το κορίτσι μετά από αυτό που πέρασε δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια με σβηστά τα φώτα. Έξω μόνη της δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Πάντα είναι και κάποιος δίπλα της. Να τιμωρηθούν με το υψηλότερο τίμημα της ποινής που υπάρχει. Αυτό ζητάω από τη Δικαιοσύνη», τόνισε ο πατέρας.


Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *