ροή ειδήσεων

Από τον Ήφαιστο Λήμνου στον Κολοσσό ο Μπρέιζελτον



Ο Τάιρον Μπρέιζελτον, θα ενισχύσει για την επόμενη σεζόν τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League, αποκτώντας το ΑΦΜ του Χολαργού.

Ο 33χρονος Αμερικανός την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου, με τον οποίο είχε 9,6 πόντους, 4,4 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 0,9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ο Μπρέιζελτον αγωνίζεται στη θέση του πόιντ-γκαρντ και θα ενισχύσει σημαντικά με την εμπειρία του την περιφέρεια της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη. Ο Ήφαιστος Λήμνου δεν είναι η μόνη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Αμερικανός, καθώς το 2018 πέρασε και από τον Πανιώνιο.

Ο Κολοσσός Ρόδου συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση μετά την απόκτηση των Νικ Παύλος, Ντόνοβαν Τζάκσον και Πάρη Μαραγκού.


Η επίσημη ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάιρον Μπρέιζελτον.

Ο Τάιρον Μπρέιζελτον (1,85μ.) είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1986 στο Σικάγο των ΗΠΑ και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 και έχει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας αγωνιστεί σε Λετονία, Πολωνία, Γερμανία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Τουρκία και Γαλλία.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Μπρέιζελτον ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά και για λογαριασμό του Πανιωνίου, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν. Την επόμενη και συγκεκριμένα το 2018/19, ο Αμερικανός φόρεσε φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου, με τον οποίο μέτρησε 24 παιχνίδια στην Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *