ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ… ΑΤΑΞΙΑ! Αφαιρέθηκαν οι παράνομες διαφημίσεις από τις στάσεις της ΡΟΔΑ!



ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Τα αυτονόητα, δηλαδή, σε μια τόσο μικρή αλλά και τόσο τουριστική πόλη όπως η Ρόδος.

Μόλις πριν λίγο καιρό (23 Ιουλίου 2019) το ‘theviewer’ κατάγραφε την άθλια εικόνα που παρουσίαζαν οι στάσεις των λεωφορείων ΡΟΔΑ κυρίως από το κέντρο προς το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Σήμερα, οι στάσεις καθαρίστηκαν, αφαιρέθηκαν οι ακαλαίσθητες και παράνομες διαφημίσεις και τοποθετήθηκε η προειδοποίηση: 



Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ για την άμεση ανταπόκριση που απέδειξε πως αν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα γίνονται. Και προπάντων… τηρείται ο ΝΟΜΟΣ σε αυτή την πόλη!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Του λόγου του αληθές, το δημοσίευμα στον ιστότοπό μας με ημερομηνία 23 Ιουλίου 2019, ΑΠΟΨΗ ανέφερε τα εξής:

ΚΥΡΙΟΛΕΤΙΚΑ ΑΘΛΙΑ είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι στάσεις των λεωφορείων ΡΟΔΑ κυρίως από το κέντρο προς το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Χρειάστηκαν εκατοντάδες δημοσιεύματα, αναρτήσεις, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ‘πυρά’ κατά της θητείας της δημοτικής αρχής του Φώτη Χατζηδιάκου έως ότου, μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες και διαγωνισμούς, βρεθεί ανάδοχος να αναλάβει να αντικαταστήσει, εκείνα τα αλήστου μνήμης στέγαστρα στο κέντρο της πόλης και κυρίως στην δυτική πλευρά.

Σήμερα, αφού μετά κόπων και βασάνων βρέθηκε ανάδοχος ιδιώτης ο οποίος ανέλαβε την αντικατάστασή τους με καινούργια στέγαστρα, η εικόνα στις στάσεις λεωφορείων είναι επιεικώς… άθλια.

Κατάντησαν διαφημιστικά…. περίπτερα όπου ο καθένας μπορεί να διαφημίσει ό,τι θέλει, από εκδρομές, συναυλίες, γιορτές κ.λπ. καταστρέφοντας τα στέγαστρα.

Δεν σκέφτεται κανένας από όσους το κάνουν αυτό, ότι υπάρχει ιδιώτης που πληρώνει στον Δήμο Ρόδου, νομίμως για τα στέγαστρα αυτά.

Και βεβαίως, ο ‘Δήμος’ είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ. Οι δημότες, αυτού του νησιού.

Πέραν τούτου, δεν αναλαμβάνουν ΟΥΤΕ να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις τους αφού τις έχουν πρώτα κολλήσει με τέτοιο τρόπο που δεν αφαιρούνται εύκολα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτό το νησί, πρέπει να εφαρμοστεί ο Νόμος. Να κοπούν πρόστιμα και να επιβληθούν κυρώσεις.

Διότι όλοι όσοι καταστρέφουν την δημόσια περιουσία (η οποία ανήκει στους δημότες) έχουν ονοματεπώνυμο. Και διεύθυνση και τηλέφωνα.

Μήπως ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη σε αυτή την αταξία; / theviewer

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *