ροή ειδήσεων

Σε θερμοκήπιο καλλιεργούσε κάνναβη στην Κάρπαθο



Ο καλλιεργητής συνελήφθη με επιχείρηση ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν από τη Ρόδο μαζί με σκύλο ανιχνευτή
Στην καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου επιδιδόταν ένας 31χρονος που είχε στήσει μέσα στο σπίτι του στην Κάρπαθο ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο με πλήρη εξοπλισμό για να εξασφαλίσει τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες για τη μικρή χασισοφυτεία του.

Ο καλλιεργητής συνελήφθη με επιχείρηση ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν από τη Ρόδο μαζί με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος εκτός από το θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνταν τέσσερα δενδρύλλια ύψους 50 εκατοστών, ξετρύπωσε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 45,5 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας. Στην κατοχή του 31χρονου κατασχέθηκαν και 2.400 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.


Μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου οδηγήθηκε και ένας 58χρονος συντοπίτης του, στο σπίτι του οποίου ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 341 γραμμαρίων, 18 ναρκωτικά χάπια και δυο ζυγαριές ακριβείας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 920 ευρώ κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *