ροή ειδήσεων

ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΙΝΙ-ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ ΚΑΙΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ!!!!
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΛΗΞΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΙΑΚΟΠΗ???
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ??
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ.
ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Σχόλια

  1. Αλήθεια είναι δυστυχώς!Η παράνοια στο μεγαλείο της .Δεν εξυπηρετείται μια τεράστια περιοχή γιατί ο υπάλληλος έχει άδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/19 15:26

    Γιατί στην περιοχή Σγουρου έχει? 2 Μήνες δεν εχει έρθει ακούστηκε πως καποιος πηρε σύνταξη αλλα τον αντικαθιστά ο κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/19 15:56

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Η Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!!!ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΡΟΔΟΥ????ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ...ΠΑΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/9/19 16:30

    Το ίδιο πρόβλημά αντιμετωπιζουμε και στα Κοσκινού ο Ταχυδρόμος συνταξιοδοτήθηκε μας είπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/9/19 18:47

    Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους βρίσκονται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Η αρχαιότερη ελληνική εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα μετρά 191 χρόνια ζωής, αλλά σήμερα απαιτούνται μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για τη σωτηρία της.

    Ο ισολογισμός του 2018 θα δείξει για πρώτη φορά αρνητικά ίδια κεφάλαια, ενώ για μία ακόμη χρήση ζημιογόνο είναι και το λειτουργικό της αποτέλεσμα (EBITDA).
    Το 2018 ο τζίρος έκλεισε στα 315 εκατ. ευρώ, αλλά αν αφαιρεθούν οι νεοσύστατες δραστηριότητες στην εμπορία ρεύματος ύψους 45 εκατ. ευρώ, τα έσοδα από τις βασικές δραστηριότητες ανέρχονται στα 270 εκατ. ευρώ. Σε αυτόν τον τζίρο το κόστος μισθοδοσίας για τους περίπου 6.000 υπαλλήλους ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ!

    Αυτά είναι τα κληροδοτήματα του ΣΦΥΡΙΖΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/9/19 20:54

    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Σ.Φ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ(ΔΕΗ-ΔΕΥΑΡ-ΔΟΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΛΠ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/9/19 22:47

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΤΕΛΕΣ ΤΙΜΗΜΑ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ''ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ'' ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.- ....ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.-//////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/19 17:25

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΓΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ),ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ)ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/9/19 12:22

    Σωστά αυτά που λέτε, αλλά τουλάχιστον μέχρι να εξομαλυνθεί ή κατάσταση μπορείτε να συνεννοηθείτε στη γειτονιά και να πηγαίνετε εναλλάξ μόνοι σας μια φορά την εβδομάδα να παίρνετε τα δικά σας αλλά πχ και για 2-3 γειτονικούς αριθμούς της περιοχής σας.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κουραστικό όχι μόνο για σας, αλλά και για τους υπαλλήλους που είναι εκεί και οι οποίοι όσες φορές και να πήγα ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμοι και φιλικοί και ποτέ δεν αρνήθηκαν να ψάξουν τον ατέλειωτο σωρό για να με εξυπηρετήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *