ροή ειδήσεων

Thomas Cook: Απίστευτο – Ο πελάτης… Thomas Cook χάνει τον γάμο του στην Ρόδο



Ακούγεται σαν ανέκδοτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μετά την είδηση της χρεοκοπίας της ταξιδιωτικής εταιρείας Thomas Cook πολλές προσωπικές ιστορίες πελατών βλέπουν το φως της δημοσιότητας στις βρετανικές εφημερίδες.

Μια από αυτές που προκαλεί εντύπωση είναι ενός μελλόνυμφου πελάτης της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρείας που έχει το ίδιο όνομα με την εταιρεία. Ο λόγος για το 29χρονο Thomas Cook με την 27χρονη σύντροφό του Amelia Binch από το Nottingham, οι οποίοι έχουν «κολλήσει» στη Ρόδο, καθώς επρόκειτο να παντρευτούν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο νέοι είχαν «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook και αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να μην παντρευτούν εξαιτίας της πτώχευσης.


Το ζευγάρι βρίσκεται στη Ρόδο από τις 18 Σεπτεμβρίου και μάλιστα, σχεδόν οι μισοί από τους καλεσμένους είχαν κλείσει ταξιδιωτικά πακέτα με τη Thomas Cook προκειμένου να έρθουν στον γάμο, συμπεριλαμβανομένου και του κουμπάρου.

Αλλά, όπως ενημερώθηκε το ζευγάρι μετά την πτώσευση, ο γάμος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γίνει καθώς το πακέτο που είχαν κλείσει περιελάμβανε τη γαμήλια τελετή, τα λουλούδια, τη γαμήλια τούρτα, τη διακόσμηση και τη μουσική, τη στιγμή μάλιστα που για όλα αυτά έχουν ξοδέψει σχεδόν 10.000 λίρες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *