ροή ειδήσεων

Η μητέρα της 12χρονης: Δεν μπορώ να συγχωρήσω στον παπά αυτό που έκανε στο παιδί μου



Η μαρτυρία της μάνας της 12χρονης στο protothema.gr είναι ανατριχιαστική καθώς εξιστορεί το χρονικό της κακοποίησης που υπέστη το παιδί της - Επιπλέον, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τον παππού του κοριτσιού να είναι τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση
Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στη Μάνη. Η μητέρα της και σύντροφος του παπά επί 2,5 χρόνια, Παναγιώτα Στεφανοβ, μιλάει στο protothema.gr και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν πίσω από τις πόρτες του σπιτιού του ιερέα. Αρνείται ότι κακοποίησε την κόρη της στενός συγγενής της και κατονομάζει τον παπά ως δράστη του απεχθούς εγκλήματος

Η μάνα του 12χρονου κοριτσιού είναι πεπεισμένη ότι το κοριτσάκι της κακοποιήθηκε από τον ιερέα, στον οποίο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είχε δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη όσο ζούσαν μαζί ενώ, όπως λέει, δεν τον θεωρούσε κακό άνθρωπο. Η κατάθεση της Παναγιώτας Στεφάνοβ ενώπιον του ανακριτή σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη το κοριτσάκι, οδήγησαν στην προφυλάκιση του παπά, ενώ η συνήγορος του υποστήριξε σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, το οποίο αναμένεται να κληθεί να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες.


Στην τοπική κοινωνία του Γερολιμένα δείχνουν ως τρίτο πρόσωπο τον παππού του κοριτσιού, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά η κόρη του και μητέρα της 12χρονης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας κάτι που γνωρίζει το χωριό, οπότε δεν ήταν σε θέση να προκαλέσει κακό στη μικρή. Να σημειωθεί, ότι ο 22χρονος αδερφός του 12χρονου κοριτσιού, μιλώντας χθες στο protothema.gr, είχε πει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας έκανε τέτοιο πράγμα, αν και όπως πρόσθεσε δεν είχε μείνει περισσότερες από 17 μέρες μαζί τους στο σπίτι. Και αυτός αναμένεται να κληθεί να καταθέσει μετά από παρότρυνση των συγγενών του ιερέα με τους οποίους διατηρεί καλές σχέσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν οι συνήγοροι του ιερέα για να αποδείξουν ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης αλλά τρίτο πρόσωπο.






Η μαρτυρία της μάνας της 12χρονης στο protothema.gr είναι ανατριχιαστική καθώς εξιστορεί το χρονικό της κακοποίησης που υπέστη το παιδί της.

Μάνα 12χρονης: "Κοιτάξτε να δείτε, δεν ήταν κακός, αλλά αφού έχει κάνει κακό στο κορίτσι, δεν φταίω και εγώ".

Δημοσιογράφος: Είδατε εσείς με τα μάτια σας, να κακοποιεί το κοριτσάκι;


Μάνα 12χρονης: "Όταν δούλευα έξω μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα, νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και την ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει. Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν μπόρεσε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά αφού το λέει το κορίτσι μου, είναι αλήθεια"

Δημοσιογράφος: Πότε έγινε αυτό το περιστατικό;

Μάνα 12χρονης: "Το κορίτσι ήταν μαζί μου ένα μήνα περίπου και μετά εγώ αρρώστησα και με πήγαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Την εξέτασαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και εκεί η κόρη της είπε στους κοινωνικούς λειτουργούς τι είχε συμβεί"

Δημοσιογράφος: Μόνο ο ιερέας φέρεται να ασέλγησε πάνω της ή υπήρχε τρίτο πρόσωπο που μπορεί να έκανε τις ίδιες πράξεις;

Μάνα 12χρονης: Όχι, μόνο ο παπάς. Μπορείτε να ρωτήσετε και την ίδια"

Δημοσιογράφος: Το ρωτάω αυτό, διότι η δικηγόρος του ιερέα σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα κληθεί να καταθέσει. Ακούστηκε ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο παππούς του κοριτσιού.

Μάνα 12χρονης: "Όχι, όχι, μόνο ο παπάς. Ο πατέρας μου είναι ανάπηρος και μπορείτε να ρωτήσετε όλο το χωριό και για τον πατέρα μου και για την μάνα μου."

Δημοσιογράφος: Το περιστατικό που μου περιγράψατε, είχε ξανασυμβεί;

Μάνα 12χρονης "Όχι μόνο εκείνη τη φορά. Του είχε τόση πολύ εμπιστοσύνη. Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά αυτό το κακό που έχει κάνει στη κόρη μου δεν μπορώ να του το συγχωρήσω".

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/19 19:25

    ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ,,,,,,,,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *