ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη: Ο Ελληνάρας είναι ΑΜΕΑ!

Και γι' αυτό παρκάρει σε θέσεις ΑΜΕΑ, ο άνθρωπος...



1. Ολοι οι καλοί χωράμε

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη Αλίμου. Οπως μας γράφει ο Δημήτρης Ευαγγελινάκης που μας την έστειλε, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα super market της Ελλάδας, με 6 θέσεις ΑΜΕΑ μπροστά στην είσοδο, οι οποίες «είναι μόνιμα κατειλημμένες από ανθρώπους με πρόβλημα στο μυαλό. Όσες παρακλήσεις κι αν έχω κάνει στην υποδοχή του καταστήματος, το φαινόμενο δεν μειώνεται. Και αναφέρομαι σε ένα parking τεράστιο, σίγουρα άνω των 500 θέσεων...»


2. Αμάρτησα για λίγη σκιά
0


Εδώ βλέπουμε άλλον έναν Ελληνάρα, σε πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στον περιφερειακό Βόλου-Αγριάς. Αυτός ο εκπρόσωπος του είδους έκλεισε την θέση ΑΜΕΑ με αριστοτεχνικό τρόπο, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί την σκιά - κι οι ΑΜΕΑ ας κόψουν τον λαιμό τους. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Φιλίππου για την φωτογραφία.


3. Ποδήλατα; Ποιά ποδήλατα;
0


Στην φωτογραφία που μας έστειλε ο Κώστας Μπότης, μπορούμε να θαυμάσουμε έναν μηχανόβιο εκπρόσωπο του είδους, ο οποίος πάρκαρε το όχημά του φροντίζοντας να κλείσει ολόκληρο το πάρκινγκ για τα ποδήλατα. Διότι ο σοβαρός Ελληνάρας δεν κάνει μισές δουλειές.

4. Παρκάρω στη μέση του δρόμου, άρα υπάρχω
amea


Λίγα μέτρα από τον σταθμό Μετρό «Άλιμος», ο Ελληνάρας βρήκε χώρο και πάρκαρε - στη μέση του δρόμου. Οπως μας γράφει ο Γιάννης Σαράντης, που μας έστειλε την φωτογραφία, στη συγκεκριμένη διασταύρωση δημιουργείται ένα κενό πολλών μέτρων, το οποίο, χάρη στην έλλειψη κάποιας νησίδας, είναι το τέλειο πάρκινγκ για τον Ελληνάρα: Κέντρο-πίστα, ευάερο, ευήλιο και διαμπερές, ευρύχωρο και -φυσικά- ενοχλητικό για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτούλη του.

Αν συναντήσετε κι εσείς κάποιον εκπρόσωπο του είδους στην περιοχή σας, στείλτε μας τα σχετικά ντοκουμέντα, σε βίντεο ή φωτογραφίες, στο info@huffpost.gr - κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/19 05:15

    Αν συναντησω καποιον εκπροσωπο του ειδους ,αντι να στειλω σε εσας φωτογραφια θα προτιμησω να στειλω αυτον στο φανοποιειο-βαφειο..Γιατι με αυτες τις ηλιθιες αντιδρασεις(φωτο- χαρτακι με μυνημα κλπ) το μονο που κανουμε ειναι να τον κανουμε να γελαει και να μας λεει(και δικαιολογημενα) μα....κες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/19 11:26

    Ελατε και μεχρι την οδο Κεννεντυ της Ροδου να καμαρωσετε δεκαδες ταμπελες για θεσεις αναπηρων ΜΑΙΜΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!Και τωρα παρκαρει ο γιοκας με το σπορ αμαξακι η την τζιπαρα!!!Νεε Δημαρχε θα ελεγξεις τιποτα η θα περιμενοουμε τον επομενο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *