ροή ειδήσεων

Έγκλημα στη Ρόδο: Συνελήφθη 47χρονος – Ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία



Είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο και πάνω στη συζήτηση, λογομάχησαν και ο ίδιος τον πυροβόλησε και τον άφησε νεκρό και διέφυγε από το σημείο.


Συνελήφθη στη Ρόδο ο δράστης του εγκλήματος με θύμα 43χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο το πρωί της Παρασκευής μέσα στο αυτοκίνητό του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο συλληφθείς είναι ένας 46χρονος, ο οποίος μετά την ανάκριση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου, ομολόγησε το έγκλημα και μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν η σορός του θύματος μέσα στο αυτοκίνητο. Ως αιτία της εγκληματικής ενέργειας επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο 43χρονος, αρνιόταν επίμονα να του δώσει ναρκωτικά, επειδή έλεγε δεν είχε πληρώσει για άλλες ποσότητες που είχε προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες. Είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο και πάνω στη συζήτηση, λογομάχξησαν και ο ίδιος τον πυροβόλησε και τον άφησε νεκρό και διέφυγε από το σημείο. Ενώ ο δράστης του εγκλήματος οδηγείται στον εισαγγελέα, για το έγκλημα που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Ρόδου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν κι άλλα κυνηγετικά όπλα. Το θρίλερ, που έληξε με τη σύλληψη του δράστη, είχε αρχίσει να ξετυλίγεται από την Τετάρτη.

Τότε, ο 43χρονος αναχώρησε από το σπίτι του για να πάει, όπως είπε στην σύζυγό του σε κάποιο ραντεβού με ένα άτομο. Η γυναίκα ανησύχησε καθώς ώρες αργότερα δεν είχε δώσει σημεία ζωής ο σύζυγός της και την Πέμπτη ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή του. Πιθανολογήθηκαν κάποια από τα άτομα που μπορούσε να είχε δοσοληψίες και ξεκίνησε η έρευνα. Αρχικά ο καθ ομολογία δράστης του εγκλήματος, αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την υπόθεση αλλά στη συνέχεια κάτω από αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα. Η δικογραφία ολοκληρώνεται και αναμένεται να οδηγηθεί στην τακτική ανάκριση για να απολογηθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *