ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο φυγόποινος «πατήρ Κλεομένης»!

Αγνοούταν για ενάμισι χρόνο!

Στη σύλληψη του αυτοαποκαλούμενου “πατήρ Κλεομένη”, στο σπίτι του παππού του στον Ταΰγετο, οδηγήθηκε η αστυνομία. Αγνοούταν για ενάμισι χρόνο μετά την καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017. Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός μέσα από βίντεο του, στα οποία χτυπούσε μέχρι και ΑΤΜ.


Είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους.

Αν και δηλώνει μοναχός, η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία!

Η κατηγορία ήρθε μετά από ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά και φτύνοντας προς το μέρος του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε τους Εβραίους. Ο “πατήρ Κλεομένης” δεν εμφανίστηκε στην δίκη του που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και καταδικάστηκε ερήμην.



Τον Σεπτέμβριο εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του και τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο συγγενικό του σπίτι στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας όπου τον συνέλαβαν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *