ροή ειδήσεων

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΊΡΙ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΔΑΡΑ) - ΦΩΤΟΣ



Αναγνώστης: Καλησπέρα ,

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που έχω επισημάνει και παλαιότερα με την προηγούμενη σύνθεση της τοπικής κοινότητας Κοσκινού. Ελπίζω η νέα κοινοτική αρχή να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον .

Είμαι μόνιμος κάτοικος στο Τσαΐρι (περιοχή ΓΑΔΑΡΑ) εδώ και 18 χρόνια και παρόλο που αυτός ο οικισμός εχει αναπτυχθεί οικιστικά τα τελευταία χρόνια και είναι από τους παλαιότερους δεν εχει γίνει καμιά ενέργεια για ονοματοδοσία των οδών που περικλείουν τον οικισμό από τους αρμόδιους του Δήμου Ροδίων , παρά τις όποιες οχλήσεις και εγγραφές ενέργειες έχουν γίνει από επιτροπή των κατοίκων του οικισμού. Ας σκεφτούν οι αρμόδιοι ότι αν χρειαστεί να καταφθάσει ένα όχημα εκτάκτου ανάγκης (ασθενοφόρο , πυροσβεστική , αστυνομία κλπ) θα πρέπει να το συνοδεύουν οι κάτοικοι με Ι.Χ οχημα από την Ε.Ο Ρόδου – Λίνδου προς τον καθετο δρόμο που οδηγεί εντος του οικισμού για να μπορεί π.χ να παραλάβει έναν ασθενή το ασθενοφόρο (περιστατικό που εχει γίνει πολλές φορές) ή ένα πυροσβεστικό όχημα να μπορεί να προσεγγίσει έγκαιρα. Γνωρίζω ότι απαιτείται μια επιτροπή του Δήμου που πρέπει να συγκροτηθεί για να αποφασιστεί ονοματοδοσία σε μια περιοχή , αλλα τόσα χρόνια κανένας δεν εχει ενδιαφερθεί για αυτό το πρόβλημα. Πόσο μεγάλο είναι το κόστος για να τοποθετηθούν πινακίδες οδών ;

Ελπίζω η νέα κοινοτική αρχή να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο βέβαια δεν είναι και το μόνο που υπάρχει . Ας έρθει ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Κοσκινού ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ (γιατί προεκλογικά των δημοτικών ήρθε) ή ας στείλει κάποιον αρμόδιο να δει τα χάλια στη δημοτική οδό του οικισμού.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε κατολίσθηση στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ο οποίος επιδιορθώθηκε βέβαια πρόχειρα (μέχρι ένα άλλο κομμάτι να υποχωρήσει).

Να σας θυμίσω τι έγινε πριν ένα χρόνο περίπου για το επικίνδυνο φάγωμα πάνω σε στροφή στην άκρη του μοναδικού δρόμου πλάτους περίπου 6 μέτρων )που οδηγεί στον οικισμό και ο οποίος χρησιμοποιείται για την είσοδο και έξοδο των κατοίκων ?. ΤΙΠΟΤΑ .Ένα θέμα που το γνωρίζετε γιατί έχει κοινοποιηθεί εγγράφως και το οποίο αυτό που έγινε είναι να τοποθετήσετε πλαστικά ανακλαστικά κολονάκια αντί να χτίσετε ένα τοιχίο πριν κάποιο όχημα βρεθεί στον γκρεμό .

Καλά είναι τα έργα που προτείνατε εντός του χωριού Κοσκινού αλλά ας βγείτε μια βόλτα και στους μικρούς οικισμούς να δείτε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.

Τα στοιχεία μου στη διάθεση του τοπικού συμβουλίου Κοσκινού με e-mail , εφόσον ζητηθούν για περαιτέρω διευκρινήσεις.




Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/20 18:47

    Δικαιες οι διαμαρτυριες ομως τα ιδια και χειροτερα συμβαινουν στα πλεον κεντρικα σημεια του νησιου που κανουν τους επισκεπτες να αναρρωτιουνται ποσο ακομα θα υποβαθμιστει το αλλοτε ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!Δυστυχως καποιος σοφος γεροντας μου απαντησε!Αν ξαναλθουν παλι οι Ιταλοι ισως αλλαξει η Ροδος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/20 15:05

    Αυτός ο δρόμος είναι δημόσιος?
    Ένα αντίστοιχο πρόβλημα είναι στην περιοχή "Κήπων", στην Παστίδα, που έγινε μία ιδιωτική πολεοδόμηση, οι δρόμοι ανήκουν κατά το ήμισυ πλάτος στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τα συμβόλαια και υπάρχει η απαίτηση να τα τακτοποιήσει ο Δήμος.
    Ο Δήμος πρέπει να ξοδέψει τα χρήματα των πολιτών σε κοινόχρηστα έργα κοινής οφέλειας και όχι σε ιδιωτικά.
    Ο κάθε ιδιοκτήτης λοιπόν ας αναλογιστεί τις υποχρεώσεις του και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/20 21:16

    Όλοι διαμαρτήρεστε πάρτε χαμπάρι έχουμε ένα ισχυρό Δήμο όλο το Νησί πάντα ήμαστε πρωτοπόροι στην καταστροφή του Τόπου μας. Και μην ξεχνάμε το Μαντράκι είναι βομβαρδισμένο την Γαδάρα θα δούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *