ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη από Χατζηδιάκο για Εθνική και προπονητή: "Αυτό μας είπε ο Φαν’τ Σιπ για το παιχνίδι"!



Παντελής Χατζηδιάκος: Ο νεαρός άσος μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Φινλανδία!

Ομάδα που επιμένει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο επιθετικού ποδοσφαίρου και εκ των αποτελεσμάτων δικαιώνεται θεωρεί την ανανεωμένη Εθνική του Τζον Φαν’ τ Σιπ ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο 22χρονος στόπερ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την ολλανδική νοοτροπία που έφερε στην ελληνική ομάδα ο νέος προπονητής, αλλά και στον δικό του ρόλο.

Αναλυτικά, ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο για:



-το πώς βρέθηκε στην Ολλανδία: «Ήμουν 14 ετών όταν μετακόμισα στην Ολλανδία και την Άλκμααρ. Ο πατέρας μου είναι από την Ρόδο και η μητέρα μου Ολλανδέζα. Τους τελευταίους μήνες τα πάω πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύω πολύ σκληρά και χαίρομαι που αυτό φέρνει αποτελέσματα».



-τις διαφορές στις ακαδημίες Ολλανδίας και Ελλάδας: «Ήμουν δυόμισι χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική κουλτούρα στις ακαδημίες. Κάνουν τα πάντα για να βελτιωθείς σε όλους τους τομείς, δεν μετρά τόσο πολύ η νίκη, όπως εδώ. Αυτό το στοιχείο έχει τώρα και ο προπονητής της Εθνικής. Μας λέει ότι παίζοντας καλά θα έρθει και το αποτέλεσμα. Έτσι έγινε και χθες, παρότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά επιμείναμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού και το γυρίσαμε».

-την κλήση στην Ανδρών: «Δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα, αλλά είχα παίξει κάποια καλά ματς στο πρωτάθλημα και το Europa League. Είμαι τυχερός γιατί ο προπονητής είναι Ολλανδός και παρακολουθεί το πρωτάθλημα. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ήρθε η κλήση».

-το ποιο θεωρεί το δυνατό του στοιχείο: «Ότι είμαι άνετος με την μπάλα στα πόδια και μπορώ να οργανώνω την ομάδα από πίσω».

-τη νοοτροπία της νέας Εθνικής: «Έχουμε μια κάπως ολλανδική νοοτροπία. Όμως θέλουμε να κερδίζουμε, ακόμη κι αν δεν παίζουμε πάντα καλά».



Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/11/19 21:07

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ -ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ.-ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.- Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΓΚΕΛΛΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠ[ΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΚΑΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.-ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *