ροή ειδήσεων

Στάχτη από εμπρησμό δύο αυτοκίνητα: Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης!



Παρανάλωμα του πυρός έγιναν σήμερα τα ξημερώματα δύο οχήματα στη Ρόδο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά άναψε 03:00 τα ξημερώματα σε σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν στην οδό Αισχύνης στη Ρόδο.Κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά κάηκε κατά το ήμιση και παρακείμενο όχημα.

Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι απλή όσο φαινόταν στην αρχή. Το ένα όχημα ανήκει σε υπάλληλο της ΚΥΔ ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός ότι μπροστά στα μάτια του κάηκαν το αυτοκίνητο του και το όχημα συγγενικού του προσώπου.

“Φαίνεται πως με τη δουλειά μου ενόχλημα κάποιους “, δήλωσε στο skyrodos.gr ο ιδιοκτήτης των οχημάτων που έλαβε τη διαβεβαίωση από την ΠΥΡ ότι τα αυτοκίνητα του κάηκαν από εμπρησμό.

Σε ερώτηση αν θα διερευνήσει νομικά την υπόθεση τόνισε πως θα περιμένει τις επίσημες διαβεβαιώσεις των αρχών και θα πράξει ανάλογα.

Όσο για το αν είχε διαφορές με κάποιους, που θέλησαν να του στείλουν με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα, τόνισε πως είχε κάποιες προστριβές που τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέληξαν σε βιαιοπραγία.

Να σημειωθεί πως ήταν από τους ελεγκτές της ΚΥΔ που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση καντίνας στα Αφάντου. Είχε πέσει τότε θύμα βιαιοπραγίας. Είχε εκδοθεί τότε και ανακοίνωση συμπαράστασης από το ΤΕΕ.

“Έχω κάποιους στο μυαλό μου αλλά θα εξιστορήσω τις υπόθεση στις αρχές. Είναι φανερό πως ενόχλησα κάποιους. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα όταν από την κατοικία μου είδα να καίγεται το αυτοκίνητο μου που ήταν παρκαρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο “, τόνισε.

Ο υπάλληλος της ΚΥΔ ενημέρωσε για το συμβάν την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου αλλά και τον Εισαγγελέα.

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *