ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 31χρονης δασκάλας!

Αθώος ο πρώην αρραβωνιαστικός της!



Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση βιασμού της 31χρονης δασκάλας από την Κάρπαθο που κατηγορούμενος ήταν ο 30χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της.

Πριν από επτά χρόνια σε αστυνομικό τμήμα της Κάρπαθου είχε γίνει η πρώτη καταγγελία από την 24χρονη τότε αρραβωνιαστικιά του 32χρονου και σήμερα ο κατηγορούμενος αθωώθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 32χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 31χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της κατηγορείται ότι την βίασε.

Πάντως από την πλευρά του ο 32χρονος από τη πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως είναι αθώος και πως η καταγγελία σε βάρος του είχε γίνει για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ και ο ίδιος κινήθηκε δικαστικά εναντίον της.

Για τον 32χρονο σχηματίστηκε δικογραφία, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τη Δευτέρα η υπόθεσή του εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισής του, απάλλαξε τον 32χρονο από κάθε κατηγορία, κρίνοντάς τον αθώο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *