ροή ειδήσεων

Ρόδος – Κόρινθος 4-0: Σαν σε προπόνηση…


"Τεσσέρα" της Ρόδου και σε Κόρινθο 2016....


Πραγματοποιώντας μια φοβερή εμφάνιση, η Ρόδος επικράτησε εύκολα 4-0 της Κορίνθου και συνέχισε την πορεία της προς τον φετινό τίτλο στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Δύο φορές σκόραρε ο Χατζησάββας για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου και από μια οι Τριχάκης και Μπίσα.


Το ματς
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς η πρωταθλήτρια χειμώνα Ρόδος, αφού μπόρεσε σχετικά νωρίς να πετύχει το τέρμα που ήθελε και να φέρει στα “μέτρα” της το παιχνίδι. Μόλις στο 12′ έπειτα από έξυπνη κάθετη του Δελαπόρτα, ο Χατζησάββας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο και με άψογο πλασέ, δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 – 0 για τα “ελάφια”. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Πιό συγκεκριμένα,ο Μπίσα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το πλασέ απο τα πλάγια, όμως ο Αθανασόπουλος κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ.

Απόλυτη κυρίαρχος η Ρόδος
Οι “πράσινοι” είχαν συνεχώς τη μπάλα στην κατοχή τους, κέρδιζαν τις περισσότερες μονομαχίες ειδικότερα στον χώρο του κέντρου και απειλούσαν συνεχώς τα αντίπαλα καρέ, ψάχνοντας να βρούν ένα δεύτερο τέρμα πριν πάνε στην ανάπαυλα. Στο 24′ ο Χατζησάββας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το σούτ από μέση απόσταση, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς, ο πορτιέρε της Κορίνθου είπε “όχι” σε καλό σούτ του Χατζησάββα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 32′ ήρθε το γκόλ που τόσο πολύ ήθελαν οι γηπεδούχοι για να απλουστεύσουν την κατάσταση για αυτούς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα, ο Χατζησάββας με κοντινή προβολή, σκόραρε για δεύτερη φορά και έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του. Στο 35′, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν μετά από επικίνδυνη σέντρα-σούτ του Μαγγίνα, οι συμπαίκτες του δεν πήγαν προς την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ και στο 40′, ο Τριχάκης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ όταν αφού έκλεψε τη μπάλα και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο σούτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ. Ότι δεν κατάφερε στην εν λόγω φάση ο μέσος της Ρόδου, το έκανε λίγο αργότερα όταν στο 43′ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Χατζησάββα, κατάφερε να κάνει το 3 – 0 σε κενή εστία, έχοντας μάλιστα περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα η επανάληψη
Το δεύτερο μέρος και με το σκόρ ήδη στο 3 – 0 για τους γηπεδούχους, ήταν ξεκάθαρα διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Κόρινθος δεν έδειχνε ικανή ούτε να αντισταθεί στις ορέξεις των “ελαφιών” αλλά ούτε και να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Καμπά, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, στο 46′ ο Χατζησάββας σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπίσα έκανε την κεφαλιά από καλή θέση όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χατζησάββας επιχείρησε μια σέντρα – σούτ, η μπάλα πήρε περίερχη τροχιά και “τράνταξε” το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς, ο Βουργουντζής σέντραρε από τα αριστερά και ο νεαρός Αγγελίδης έκανε την κεφαλιά στην κίνηση, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.Η Ρόδος κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Ένα λεπτό αργότερα, Βουργουντζής και Μπίσα συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να κάνει το σούτ αφού είχε μπει στη μεγάλη περιοχή αλλά τον Αθανασόπουλο να λέει “όχι”.

Δημιουργούσε όποτε.. ήθελε
Η Ρόδος έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε στο γήπεδο και δημιουργούσε ευκαιρίες κάθε.. τρεις και λίγο. Στο 68′ ο Μπίσα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φύλη και μπήκε στην περιοχή, όμως το δυνατό σούτ που επιχείρησε σταμάτησε και πάλι στον Αθανασόπουλο. Τα “ελάφια” δεν έδειχναν διάθεση να.. χαλαρώσουν και στο 78′ έκαναν τέσσερα τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα μετά από ωραία ενέργεια του Μπίσα, ο ταχύτατος επιθετικός της Ρόδου μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ, ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 4 – 0.

Εύκολο έργο για τον διαιτητή του αγώνα κ. Θεόφιλο Δημητρακόπουλο (Αθηνών) και τους βοηθούς του Τσολακούδης (Αθηνών), Μητροφάνης (Αθηνών)

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Καμπάς, Βουργουντζής, Σταυλάς, Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ(68′ Σουλάι), Μπίσα, Τριχάκης(82′ Αλιμερκάι), Χατζησάββας (75′ Παπανικολάου), Δελαπόρτας(56′ Αγγελίδης), Μπουντόπουλος
Κόρινθος (Μίλτος Γκόφας): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φύλης, Ντερσίλης, Δημητρίου, Μαγγίνας, Παπανικολάου, Κόκκινος(75′ Κεβάνι), Κουϊμέλης, Ράπτης, Λέσσι(54′ Ντόκα)

xxsport

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *