ροή ειδήσεων

Τσίπρας: Ήμουν στο αεροδρόμιο και απείλησα ότι θα ακυρώσω επίσκεψη στην Τουρκία

«Η επίσκεψη στη Χάλκη κατά την άποψή μου είχε μια ιδιαίτερη ιστορική και συμβολική αξία και σημασία».



Ένα άγνωστο περιστατικό έντασης με την Τουρκία αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε πως στο παρά πέντε θα ακύρωνε την επίσκεψή του στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη όταν η Τουρκία θέλησε να εμποδίσει την μετάβασή του στη Χάλκη.


Ο Αλ. Τσίπρας και η ελληνική αποστολή κατευθύνονταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας. «Υπήρξε μια παλινωδία από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης η οποία μας ανακοινώθηκε με επίσημο τρόπο την ώρα που κατευθυνόμασταν προς το αεροδρόμιο» είπε (σε συνέντευξή του στο TRT) και συνέχισε: «αποφάσισα να μην επιβιβαστώ στο αεροπλάνο, και να στείλω μήνυμα στον Τούρκο πρόεδρο ότι αν δεν οριστεί η επίσκεψή μου κανονικά όπως είχε προαναγγελθεί, δεν επρόκειτο να επιβιβασθώ, δεν επρόκειτο να ταξιδέψω».
«Πέρασαν περίπου 2,5 με 3 ώρες, πήγε πίσω όλο το πρόγραμμα, τελικά η άλλη πλευρά απάντησε θετικά και το ταξίδι έγινε κανονικά», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «επισκέφθηκα τη Χάλκη και βεβαίως και την Αγιά Σοφιά. Η επίσκεψη στη Χάλκη κατά την άποψή μου είχε μια ιδιαίτερη ιστορική και συμβολική αξία και σημασία».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *