ροή ειδήσεων

Κως: έλουσε με βενζίνη τη σύντροφό του και απειλούσε να την μπουρλοτιάσει



Στα μαλακά έπεσε ο 61χρονος που περιέλουσε με βενζίνη τη σύντροφό του και απειλούσε να την κάψει τον Οκτώβριο του 2018 στο κέντρο της Κω μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και καταστηματαρχών. Ωστόσο, δεν γλιτώνει τη φυλακή, καθώς πριν από δύο μήνες είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για τη δολοφονία του αδελφού της συντρόφου του με κυνηγετική καραμπίνα.


Το επεισόδιο είχε σηκώσει στο πόδι την οδό Ιπποκράτους στο εμπορικό κέντρο και οι φωνές των αυτοπτών μαρτύρων έκαναν τον δράστη που ήταν σε κατάσταση αμόκ να φύγει τρέχοντας από το σημείο. Ο 61χρονος δικάστηκε για την πράξη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, η οποία αναστέλλεται υπό τους όρους της μη συμβίωσης, προσέγγισης και συναναστροφής με την πρώην σύντροφό του, ενώ και η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος υποστήριξε ότι το υγρό δεν ήταν βενζίνη αλλά… χυμός, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και η κατηγορία μετατράπηκε από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *