ροή ειδήσεων

Γάλλος ράπερ τραγουδά τη «Μεγάλη αντικατάσταση» του πληθυσμού της Ευρώπης. Αφυπνισθείτε! (Video)



Ένας Γάλλος ράπερ, δεύτερης γενιάς μεταναστών, έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που αγκαλιάζει και εξυμνεί τη θεωρία της «μεγάλης αντικατάστασης», ή διαφορετικά της ταχείας δημογραφικής αλλαγής στον δυτικό κόσμο.


Πηγή: Breitbart
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Το τραγούδι, με τίτλο «Η Μεγάλη Αντικατάσταση», κυκλοφόρησε πρόσφατα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019 από τον Γάλλο ράπερ Younès, ο οποίος αναφέρει στους στίχους: «Η μεγάλη αντικατάσταση; Είναι η κόρη σου που μου αρέσει, που θα μου κάνει παιδιά.»


«Η μεγάλη αντικατάσταση είναι εγώ, τότε αυτοί, τότε εσύ. Οι μεγάλοι κακοί είμαστε εμείς», λέει ο ράπερ, προσθέτοντας ότι« είμαι σπάνιος, όπως οι λευκοί στο Gare du Nord» αναφορικά με το σιδηροδρομικό σταθμό στο Βόρειο Παρίσι, όπου η επίθεση από ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες το 2017 αποφεύχθηκε με τη παρέμβαση της αστυνομίας.


Αρχικά από την κοινότητα Mont-Saint-Aignan, γνωστή στο παρελθόν ως "Yoon on the Moon", ο 24χρονος, πρώην φοιτητής δικαίου, ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι εμπνεύστηκε από διάφορους ράπερς όπως η Médine Zaouiche, η οποία έγινε διάσημη για τους στίχους της κατά του Γαλλικού έθνους.


Πέρυσι, ο Médine, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με τίτλο Jihad, επέστησε την εχθρότητα πολλών, όταν σχεδίαζε να εκτελέσει μια συναυλία στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Bataclan στο Παρίσι όπου 90 άνθρωποι δολοφονήθηκαν βίαια από ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες το 2015.


Η θεωρία της "Μεγάλης Αντικατάστασης" αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τον γαλλικό συγγραφέα Renaud Camus για να περιγράψει τις ταχέως μεταβαλλόμενες δημογραφικές αλλαγές σε ολόκληρη τη Γαλλία και άλλες χώρες λόγω μαζικής μετανάστευσης.


Η θεωρία χαρακτηρίζεται ως «θεωρία συνωμοσίας» σε μεγάλο μέρος των γαλλικών και διεθνών mainstream μέσων, όμως αποτελεί μια υπαρκτή θεωρία για τουλάχιστον το ένα τέταρτο του γαλλικού πληθυσμού, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.


Η εγκυρότητα της θεωρίας έχει επίσης αναφερθεί ή υποστηριχθεί από αρκετές αξιόλογες προσωπικότητες της γαλλικής δεξιάς, συμπεριλαμβανομένης της πρώην βουλευτή και ανιψιά του Marine Le Pen, Marion Marechal.


Σε μια μεγάλη διάσκεψη της δεξιάς που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο, η κ. Marechal κάλεσε τους συντηρητικούς και τους λαϊκιστές να αντισταθούν στη Μεγάλη Αντικατάσταση , λέγοντας: «Η πρώτη μείζων πρόκληση, το πιο ζωτικό, είναι η Μεγάλη Αντικατάσταση, αυτή η δημογραφική αντίστροφη μέτρηση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε μειοψηφία στη γη των προγόνων μας.»


Πέρυσι, το «Breitbart London» μίλησε με τον Renaud Camus στις πρώτες εβδομάδες των διαδηλώσεων των «Κίτρινων Γυλέκων» και ισχυρίστηκε ότι το κίνημα συνδέθηκε με τη Μεγάλη Αντικατάσταση, λέγοντας: «Το πρόβλημα είναι ότι οι ίδιοι οι διαδηλωτές είναι τόσο πολύ κοντά στην εικόνα, πολύ μέσα σε αυτό, στο να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγώνας τους είναι μέρος του γενικού αγώνα εναντίον της παγκόσμιας αντικατάστασης.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *