ροή ειδήσεων

Ομογενείς δίνουν 1.000 ευρώ επίδομα γέννας για κάθε παιδί υπό έναν όρο


Επίδομα γέννας αλλιώς και για κάθε παιδί που γεννιέται: «Στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας το ποσό των χιλίων ευρώ 1.000 ευρώ».


Η Τοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου, στην Αιτωλοακαρνανία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το ζεύγος Μούτου για την επιδότηση 1.000 ευρώ που θα προσφέρει για κάθε παιδί Κανδηλιώτη στην καταγωγή πατέρα, που διαμένει στην Κανδήλα, και θα γεννιέται από τώρα και στο εξής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας ότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ 1.000. Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κ. Ζωή Μούτου γι’ αυτή την ευεργεσία στο χωριό μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους. Καλή χρονιά σε όλους".

agriniopress.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *