ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η 19χρονη απέσυρε τη μήνυση για βιασμό της από τον Αλβανό ώστε...



Η 19χρονη απέσυρε τη μήνυση για βιασμό της από τον Αλβανό ώστε να μην… τραυματιστεί ψυχικά

Ελεύθερος είναι πλέον ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον βιασμό της 19χρονης κόρης της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο!


Η προσωρινή κράτησή του ήρθη με κοινή διάταξη της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου και της αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ύστερα από την κατάθεση της κοπέλας, με καταγωγή από τη Λάρισα, η οποία κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη λόγω προβλημάτων υγείας -όπως είπε- και του ψυχικού τραυματισμού που θα υποστεί!

Ο 32χρονος, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς δεν έχει μόνιμη διαμονή στη χώρα, αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες που του απέδωσε η 19χρονη, τονίζοντας πως πρόκειται για μία προσχηματική καταγγελία, η οποία πυροδοτήθηκε όταν εκείνη έμαθε ότι παλιότερα διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μητέρα της.

Ιατροδικαστική εξέταση


Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο Αλβανός υποστήριξε μέσω της συνηγόρου του Σταματίας Παπαβεργή πως δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος του βιασμού, γεγονός που καταδεικνύεται και από την ιατροδικαστική εξέταση της φερόμενης ως θύματος.

Σύμφωνα με αυτήν, δεν διαπιστώθηκαν σημάδια που να υποδηλώνουν κακώσεις στο σώμα, περιλαμβανομένης της περιοχής των γεννητικών οργάνων, ενισχύοντας έτσι τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι όλες οι ερωτικές επαφές έγιναν με τη θέληση της νεαρής Λαρισαίας.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η κοπέλα, ο άντρας ασέλγησε πρώτη φορά σε βάρος της στα τέλη Δεκεμβρίου και τέσσερις μέρες μετά τη βίασε, πράγμα που επανέλαβε άλλες δύο φορές.


Όπως είπε, έκανε υπομονή έως ότου έρθει η ώρα να φύγει ο 32χρονος από το σπίτι τους και, όταν τελικά έγινε αυτό περί τα τέλη Δεκεμβρίου, νόμιζε ότι δεν θα τον έβλεπε ξανά.

Όμως στις 15 Ιανουαρίου ο 32χρονος πήγε πάλι στο σπίτι των δύο γυναικών και εκείνη έμαθε για την παλιά σχέση του με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τη 19χρονη, γύρω στις 9 εκείνο το βράδυ πήγε ξανά στο διαμέρισμα κατά την απουσία της μητέρας της και τη βίασε ξανά.

espressonews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/20 11:52

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!!ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *