ροή ειδήσεων

Κως: Κάθισαν 41χρονο στο «εδώλιο» γιατί έκλεψε… δυόμισι ευρώ!



Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κάθισε ένας 41χρονος επειδή έκλεψε… 2,5 ευρώ από την τσάντα ενός παιδιού στην Κω, ενώ προσπάθησε να κλέψει και ένα αυτοκίνητο! Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν από εφτά χρόνια και ο 41χρονος παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατηγορούμενος για ληστρική κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της 17ης Μαΐου 2013 ο δράστης μπήκε στο σπίτι ενός 48χρονου στην Κω και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο ανήλικος γιος του. Το αγόρι ξύπνησε και είδε έντρομο τον άγνωστο να ψάχνει τη σάκα του.

Έκλεψε και ένα άρωμα

Τότε έβαλε τις φωνές και ο 41χρονος το έσπρωξε και διέφυγε, έχοντας αρπάξει το… ιλιγγιώδες ποσό των 2,5 ευρώ από την τσάντα του παιδιού και ένα μπουκάλι με άρωμα! Λίγη ώρα αργότερα τον είδε ένας περίοικος ενώ επιχειρούσε να κλέψει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες.


Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες καθώς έκρινε απαράδεκτη την κατηγορία της ληστρικής κλοπής επειδή δεν είχε γίνει έγκληση, ενώ έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για την απόπειρα κλοπής μετά τη δήλωση του θύματος ότι δεν επιθυμεί την δίωξη του κατηγορουμένου.

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *