ροή ειδήσεων

Δήμος Ρόδου: Πρόσκληση για συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις



Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις “Salon des Vacances” που θα πραγματοποιηθεί από τις 6-9 Φεβρουαρίου 2020 στις Βρυξέλλες, “BIT Μιλάνου” το χρονικό διάστημα από 9-11 Φεβρουαρίου 2020 και “IMTM Tel- Aviv” στις 11-12 Φεβρουαρίου 2020, πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Ρόδου, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην έκθεση “Salon des Vacances” που αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στο Βέλγιο και θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο των Βρυξελλών “Brussels Expo”, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 εκθέτες, από 70 χώρες. Το 2019 ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης ανήλθε στις 110.000.

Η Ρόδος, αγαπημένος προορισμός για Βέλγους και Ολλανδούς τουρίστες, αλλά και για επαναλαμβανόμενους (repeaters) τουρίστες, κέρδισε το 2019 , για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον όχι μόνο τουριστικών φορέων και παραγόντων του Βελγίου και της Ολλανδίας, αλλά και πλήθους επισκεπτών από τις Κάτω Χώρες, γεγονός που στέλνει θετικά μηνύματα στους παράγοντες του τουρισμού του νησιού

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση BIT Μιλάνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις που διεξάγονται παγκοσμίως καθώς για περισσότερα από 35 χρόνια, συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων από διάφορες γεωγραφικές περιοχές, travel bloggers, δημοσιογράφους αλλά και απλούς επισκέπτες από όλη τη χώρα που προγραμματίζουν τα επόμενα ταξίδια τους. Στην Bit 2019 συμμετείχαν πάνω από 1.300 εκθέτες και 1.500 Ιταλοί και ξένοι Buyers από 67 χώρες. Στην έκθεση παρευρέθηκαν 1.950 press operators ενώ το κοινό ξεπέρασε τους 43.000.

Το δυνατό brand name της Ρόδου, η διαχρονική αγάπη των Ιταλών για το νησί των Ιπποτών αλλά και η δυναμική παρουσία της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, αναμένεται να καταστήσουν και φέτος το χώρο έκθεσης και προβολής της Ρόδου, πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT Milano 2020.

Σε ότι αφορά στην 26η ετήσια έκθεση Internationanal Mediterannean Tourism Market (IMTM)- Τελ Αβίβ, που αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στο Ισραήλ και απευθύνεται στην παγκόσμια και την τοπική τουριστική αγορά της χώρας, η συμμετοχή της Ρόδου κρίνεται και φέτος απαραίτητη καθώς η ΙΜΤΜ είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην ανατολική Μεσόγειο με ισχυρή εκπροσώπηση από 57 χώρες, ενώ προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες.

Το Ισραήλ εξάλλου αποτελεί μια σημαντική τουριστική αγορά για τη Ρόδο καθώς ήδη το νησί επισκέπτονται πολλοί Ισραηλινοί τουρίστες καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και υπάρχει πρόθεση για διεύρυνση της τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί και στις τρεις εκθέσεις μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες, “BIT Μιλάνου” και στην “IMTM Tel- Aviv”, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, για μεν την έκθεση “Salon des Vacances” το αργότερο μέχρι τις 2μμ το μεσημέρι της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020, για δε τις εκθέσεις “BIT Μιλάνου” και “IMTM Tel- Aviv” το αργότερο μέχρι 2μμ το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2020.


TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *