ροή ειδήσεων

Βελόπουλος: Μας ετοιμάζουν για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας



Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα πως «αν πάμε στη Χάγη ίσως χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα μας κερδίσουμε της Ρόδου και της Λέρου»


«Μας ετοιμάζουμε για απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μας οδηγεί η ΝΔ, δια της κ.Μπακογιάννη, να χάσουμε όχι μόνο εθνική κυριαρχία, αλλά και τεράστιο πλούτο, που διαθέτει η χώρα μας, σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Θέλουν να τελειώσουν τον 25ο μεσημβρινό. Δεν θα γίνουν αυτά», δήλωσε στον FOCUS FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών, σχολίασε με τον τρόπο αυτό τις ανεπίσημες δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη, ότι «αν πάμε στη Χάγη ίσως χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα μας κερδίσουμε της Ρόδου και της Λέρου». «Βουλευτές της ΝΔ δεν υπάρχουν; Κάτι παραπάνω ξέρω για την ιστορία. Και από επίσημα χείλη έχω ακούσει, ότι εκεί πηγαίνουμε», πρόσθεσε με νόημα. Αντιπρότεινε μάλιστα, «να μεταφέρουμε στη Γυάρο λαθρομετανάστες. Έχει έκταση 17,500 τ.χμ. και πληθυσμό μηδέν. Και από εκεί, πίσω στις πατρίδες τους», συμπλήρωσε ο κ.Βελόπουλος.

Απαντώντας στις επικρίσεις, ότι ίσως αυτό είναι εθνικά επικίνδυνο, επεσήμανε, ότι «Αυτό είναι παραμύθι. Θα είναι ελεγχόμενο transit» και επανέλαβε την πρότασή του για δημιουργία Πολιτοφυλακής και Εθνοφυλακής με όπλα, όπως είναι στις ΗΠΑ, Αυστραλία και Ελβετία.

Εκτίμησε μάλιστα, ότι «ίσως ο σεισμός να καθυστερήσει εξελίξεις σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Ίσως για λίγες μέρες να ησυχάσει το κεφάλι μας από τους μιλιταριστικούς κύκλους της Άγκυρας».

Για τη θετική ψήφο του στον εκλογικό νόμο, εξήγησε, ότι «το δικαιότερο σύστημα είναι η απλή αναλογική, αλλά θέλω μία κυβέρνηση ισχυρή».



ethnos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *