ροή ειδήσεων

Γυναίκα- αράχνη «έγδυσε» επιχειρηματία στη Ρόδο



Την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου Δωδεκανήσου, που της επέβαλε να καταβάλει 134.960 ευρώ, ζητάει με προσφυγή της στον Άρειο Πάγο η καλλονή που καταδικάστηκε για απάτη σε βάρος ενός Ροδίτη επιχειρηματία, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ενώ και οι δύο ήταν διαζευγμένοι με παιδιά.


Ο επιχειρηματίας γνώρισε την καλλίγραμμη γυναίκα το 2009 στη Ρόδο και έκαναν δεσμό. Λίγους μήνες μετά, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το θύμα αναφέρει ότι είχαν μια αρμονική σχέση και έκαναν πολλά ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξάλλου, η δουλειά του τού παρείχε οικονομική άνεση, χωρίς η τότε σύντροφός του να βοηθάει στα έξοδά τους.

Όπως είπε, κατάφερε από την εργασία του να έχει οικονομίες σε προθεσμιακή κατάθεση ύψους 130.000 ευρώ και τον Απρίλιο του 2011 αποφάσισε να αποσύρει τα χρήματά του από την τράπεζα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η κίνησή του να φυλάξει το υπέρογκο αυτό ποσό σε μετρητά μέσα στο σπίτι του αποδείχτηκε λανθασμένη.

Τον Μάιο του 2011, η όμορφη σύντροφός του τού είπε πως θα ήθελε να δουλέψει σε ένα από τα καταστήματά του και εκείνος την προσέλαβε με μερική απασχόληση και αποδοχές 414 ευρώ τον μήνα. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου καβγάδισαν και εκείνη έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία- ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 5.000 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος και μία πιστωτική κάρτα, και εγκαταστάθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λίνδου, απ’ όπου λίγες μέρες μετά αναχώρησε για το Ηράκλειο.


Ο επιχειρηματίας ήταν ερωτευμένος και έκανε προσπάθειες για επανασύνδεση μέσω sms. Η πρώην του, όμως, φέρεται ότι τον ανάγκασε να της αγοράσει ένα αυτοκίνητο μάρκας ΒMW, με την υπόσχεση ότι θα του επέστρεφε τα χρήματα.

Σε προθεσμιακό λογαριασμό


Τον Σεπτέμβριο, οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί και τότε της εκμυστηρεύθηκε ότι είχε κρύψει τα 130.000 ευρώ στο σπίτι. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας διατείνεται, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ότι μία ημέρα μετά η σύντροφός του πήρε τα χρήματα από το σημείο όπου τα έκρυβε και τα κατέθεσε σε τράπεζα, σε προθεσμιακό λογαριασμό τριών ετών, στην οποία δεν τον έβαλε συνδικαιούχο.

Το ζευγάρι συνέχισε να μένει μαζί ως τον επόμενο Μάρτιο, οπότε καβγάδισαν έντονα και η όμορφη γυναίκα έφυγε. Όταν ο πρώην της κατήγγειλε ότι τον ξάφρισε, εκείνη απέρριψε τις καταγγελίες, ισχυριζόμενη ότι την εκδικείται επειδή του ζήτησε να χωρίσουν και ότι το σημαντικό ποσό από τις οικονομίες του ήταν δωρεά δική του προς αυτήν. Μάλιστα, αντέτεινε πως ο επιχειρηματίας είναι συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο έγινε η κατάθεση των χρημάτων.

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *