ροή ειδήσεων

ΛαθροΜετανάστες Κατέλαβαν Ελληνικό Έδαφος Και Ξηλώνουν Σπίτια... 100 Στρέμματα Ελλήνων έγιναν παραγκούπολη... ΒΙΝΤΕΟ



Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες έχουν καταλάβει τουλάχιστον 100 στρέμματα που ανήκουν σε Έλληνες κατοίκους στο Χαλκειό της Χίου, δημιουργώντας ισλαμική παραγκούπουλη.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αγροικία, μικρό δηλαδή απομονωμένο σπίτι, το οποίο έχουν ξηλώσει και δεν έχουν αφήσει ούτε κεραμίδι, ενώ καταστρέφουν αιωνόβιες ελιές.

«ΜΚΟ τους προμηθεύουν με σκηνές και τους οδηγούν στα χωράφια μας. Υπάρχουν Σύριοι, Μαροκινοί, Αφγανοί κ.α. Καταπατούν τα καλλιεργήσιμα κτήματά μας. Έχουμε ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στα χωράφια καλλιεργούνται, σιτηρά και όσπρια, ενώ υπάρχουν ελαιώνες», αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας «Χάλκειος Χίου», μιλώντας στον Alpha, προσθέτοντας πως «εμείς για να κόψουμε δέντρα, χρειαζόμαστε ειδική άδεια, ενώ αυτοί ξεπαστρεύουν τις ελιές. Δεν έχουμε πάρει αποζημίωση από το 2016».

Στην ουσία οι «μετανάστες» έχουν καταλάβει παράνομα ελληνικό έδαφος, το οποίο βρίσκεται εκτός της δομής φιλοξενίας.

Την ίδια ώρα, αποφασισμένοι να προασπιστούν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, η οποία εναντιώνεται ομόφωνα κατά του κυβερνητικού σχεδιασμού για δημιουργία υπερδομής στο Αίπος, είναι οι κάτοικοι του Βροντάδου, του Πιτυούς και της πόλης, που το απόγευμα της Κυριακής συγκεντρώθηκαν εκ νέου στην περιοχή με αφορμή τις πληροφορίες για άμεση έναρξη των εργασιών στην περιοχή του «17».

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει εκτός ορίων…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *