ροή ειδήσεων

9 φωτογραφικές ομάδες, 9 πόλεις , 24 ώρες, ένα θέμα, μια φωτογραφία



Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
Η Φωτογραφική Ομάδα fplus, η Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας, η Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας, η Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26, η Φ.Ο.Α Φωτογραφική Ομάδα art.A’s και το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας». συνδιοργανώνουν το 2ο Photo Sunday για το 2020 και τον 78ο διαγωνισμό από την έναρξη, που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα σε 9 πόλεις της Χώρας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.


Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 24 ωρών να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, το θέμα που θα τους δοθεί να φωτογραφίσουν



Το θέμα της ημέρας θα είναι κοινό για όλες τις ομάδες και θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:00 στην εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο facebook σχετικά με την διοργάνωση, όπως και μέσα από τις σελίδες των ομάδων στο facebook

Η διοργάνωσή αυτή πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα τα τελευταία 6 χρόνια.

Συνεργασία με το Photonet

Στο διαγωνισμό του Οκτωβρίου του 2018, ξεκίνησε συνεργασία με το περιοδικό Photonet, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν Χορηγός Επικοινωνίας.



Οι φωτογραφίες που θα επιλέγονται από το κοινό και τον κριτή κάθε μήνα, του περιοδικού, θα δημοσιεύονται πλέον στο έντυπο Photonet, στα πλαίσια ειδικού σχετικού άρθρου!



Παράλληλα οι νικητές κάθε διαγωνισμού θα παρουσιάζονται στο site και το Newsletter του περιοδικού, καθώς και σε όλες τις σελίδες του στα social media.

Δώρο νικητή

Κάθε μήνα, από εδώ και πέρα, το περιοδικό Photonet θα βραβεύει το μεγάλο νικητή που θα επιλέγεται από τον κριτή κάθε διαγωνισμού με ένα βιβλίο – δώρο των εκδόσεών του.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020



00:00

Οι συμμετέχοντες μπορούν να πληροφορηθούν το θέμα της ημέρας μέσα από την σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook http://www.facebook.com/photosunday.gr/, από τις σελίδες των ομάδων στο facebook, καθώς και τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους τον ομάδων

23:59

Το Photo Sunday, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στις 23:59.

Οι συμμετέχοντες αφού επιλέξουν ποια θα είναι η φωτογραφία που θα υποβληθεί στο διαγωνισμό θα στείλουν την συμμετοχή τους στο email του υπεύθυνου της κάθε ομάδας.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων αφού παραλάβουν όλο το υλικό από τους διαγωνιζόμενους θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στις 23.59 να ανεβάσουν σε γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook http://www.facebook.com/groups/PhotoSunday/ όλες τις συμμετοχές αναφέροντας υποχρεωτικά σε κάθε φωτογραφία το όνομα της ομάδας που αντιπροσωπεύουν.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Από την Τετάρτη 26 έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, στις 23.59, οι συμμετέχοντες μόνο του διαγωνισμού αφού πρώτα προστεθούν στο γκρουπ από τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας, θα μπορούν να δουν όλες τις συμμετοχές και από τις 9 φωτογραφικές ομάδες και να επιλέξουν την φωτογραφία που κρίνουν ως την καλύτερη σχετικά με το θέμα και να στείλουν την επιλογή τους με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό (Facebook) του διαχειριστή της ομάδας με την οποία συμμετέχουν γράφοντας το τίτλο της φωτογραφίας (πχ A.01 ) που επέλεξαν.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν μόνο 1 (μία) φωτογραφία.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ψηφίσουν φωτογραφία από την δική τους ομάδα. Οι ψήφοι που θα δίνονται από τα μέλη της ίδιας ομάδας δεν θα μετράνε στην τελική ψηφοφορία.

Η φωτογραφία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους μέσα από την τελική ψηφοφορία όλων των ομάδων θα αναδειχθεί και η φωτογραφία του Photo Sunday.

Στο τέλος του χρόνου το υλικό που θα μαζευτεί από όλες τις διοργανώσεις θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής έκθεσης που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα.



Όροι Συμμετοχής
Ο μέγιστος αριθμός των φωτογραφιών που οι συμμετέχοντες πρέπει να επιλέξουν για να υποβάλουν στο διαγωνισμό είναι 1 φωτογραφία.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ελέγξουν και να διορθώσουν την ημερομηνία και την ώρα στις φωτογραφικές τους μηχανές εάν αυτή είναι λάθος.
Οι φωτογραφίες που θα παραδώσουν οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν γίνει εκείνη την ημέρα και μόνο και κατά την διάρκεια του διαγωνισμού δηλαδή από τις (00.00.00 έως και 23.59.59). Φωτογραφίες με άλλη ημερομηνία εκτός από εκείνης της μέρας και ώρας θα απορρίπτονται.
Επιτρέπεται η επεξεργασία των φωτογραφιών εκτός από προσθήκη στοιχείων στη φωτογραφία, αφαίρεση στοιχείων από τη φωτογραφία και η συρραφή (κολάζ/πανόραμα). Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση εκτυπωμένων εικόνων-φωτογραφιών με εξαίρεση αυτών που είναι μέρος μιας μεγαλύτερης σύνθεσης – κάδρου.
Δεν θα γίνουν δεκτές, φωτογραφίες που απεικονίζουν οποιαδήποτε πράξη βίας, φωτογραφίες με υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο, και γυμνό χωρίς την γνώση και την συναίνεση του φωτογραφιζόμενου.
Συμμετοχή ανηλίκων φωτογράφων επιτρέπεται κατόπιν δήλωση συναίνεσης των γονέων – κηδεμόνων τους.
Η νικήτρια φωτογραφία σε κάθε Photo Sunday θα πρέπει να στείλει στην μορφή που τραβήχτηκε στο katsakos@gmail.com
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δουν όλες τις συμμετοχές στο http://www.facebook.com/groups/PhotoSunday/ και από τις 9 φωτογραφικές ομάδες και να επιλέξουν την φωτογραφία που κρίνουν ως την καλύτερη σχετικά με το θέμα και να στείλουν την επιλογή τους με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό (Facebook) του διαχειριστή της ομάδας με την οποία συμμετέχουν γράφοντας το τίτλο της φωτογραφίας (πχ A.01 ) που επέλεξαν.
Με την λήξη της ψηφοφορίας εκτός της φωτογραφίας που θα επιλέγει το κοινό θα υπάρχει και μία φωτογραφία που θα επιλέγετε από κριτική επιτροπή.
Οι συμμετέχοντες δεν έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν την δική τους φωτογραφία, ούτε επίσης μπορούν να ψηφίσουν φωτογραφία από την δική τους ομάδα.
Οι ψήφοι που θα δίνονται από τα μέλη της ίδιας ομάδας δεν θα μετράνε στην τελική ψηφοφορία.
Οι συμμετέχοντες δεν έχουν το δικαίωμα να ανεβάσουν τη συμμετοχή τους σε κανέναν λογαριασμό ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης (φωτογραφία προφίλ, τοίχου, ροή, στόρι κτλ) ή σε οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική ή μη πλατφόρμα, πριν την επίσημη λήξη του διαγωνισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό δηλώνουν υπεύθυνα ότι, παραχωρούν στους συνδιοργανωτές το δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών τους για δημοσίευση και έκθεση με τον όρο της αναφοράς του ονόματος του δημιουργού. Αποκλείεται η εμπορική εκμετάλλευση.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Συνδιοργάνωση:

Φωτογραφική Ομάδα fplus, Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας, Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας, Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26, Φ.Ο.Α Φωτογραφική Ομάδα art.A’s, Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας».

Περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Κατσάκος – Τ: 6944241177, E: katsakos@gmail.com (Λάρισα)

Μάνος Μπακάλης – Τ: 6937446384, Ε: manosbakalis@gmail.com (Ρόδος)

Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη – T: 6947151898, E: photovolo@gmail.com (Βόλος)
Ελένη Μητράκη – T: 6947171012, E: emitraki@yahoo.gr (Καστοριά)

Θεόφιλος Καζαντζίδης – T: 6974396240, E: peiraias_@hotmail.com (Πρέβεζα)
Σπύρος Σουέρεφ – T: 6906572253, E: spiro.korifo@gmail.com (Κέρκυρα)
Κονδύλω Μπούσμπουρα – Τ: 6945411604, E: kbousboura@gmail.com (Αθήνα)
Χρήστος Βήχας – T: 6977824704, E: foartas@gmail.com (Άρτα)

Άρης Παύλος – T: 6934793002, E: arispavlos@yahoo.gr (Αίγινα)

Χορηγός επικοινωνίας:

fmag / http://fmag.gr / E: info@fmag.gr
pttl.gr / www.pttl.gr / E: pttlgr@gmail.com
Photonet / http://www.nexusmedia.gr / photonet@nexusmedia.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *