ροή ειδήσεων

Νίκη – παραμονή του Ιάλυσου μέσα στην Τρίγλια!



Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Football League έκανε ο Ιάλυσος που πέρασε από την έδρα της Τριγλίας με 0-2 χάρη σε δύο γκολ στο φινάλε!


Χρυσή αλλαγή ο Πετράκης για την ομάδα του Νίκου Παντέλη που άνοιξε το σκορ στο 77′ και ο Ρεκλείτης με πέναλτι… ολοκλήρωσε τη δουλειά για την ομάδα της Ρόδου.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό. Η ουραγός Τριγλία μπήκε ελαφρώς πιο δυνατά και έψαχνε τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ευθυμιάδης, Μπρίτο και Ντούνγκα δεν τελείωσαν καλά τις φάσεις που είχαν στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου, Ανδρούτσο να έχει εύκολο έργο.

Ενώ το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Αρβανίδη στο 32ο λεπτό.

Στο β’ μέρος ο Ιάλυσος ανέβηκε. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο τελευταίο τέταρτο πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας στη νίκη. Ο Νίκος Παντέλης πέρασε τον Πετράκη στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος στο 78ο λεπτό στην πρώτη του επαφή με την μπάλα βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Τρίγλιας και δεν είχε πρόβλημα με πλασέ να ανοίξει το σκορ!

Η Τριγλία προσπάθησε να απαντήσει. Όμως δεν έγινε απειλητική και στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Κούτνικ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κ. Πανιτσίδη να δείχνει την «άσπρη» βούλα. Ο Ρεκλείτης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι και “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Πολαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Λεμονής, Ζώτος, Παπαστεργιανός, Αρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα(42′ Ζορμπάς), Ναζλίδης.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου (28′ λ.τ Πριόνας), Πάτας, Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (65′ Κούτνικ), Μαραγκουδάκης, Χειριτράντας (76′ Πετράκης), Κονέ.

Liganews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *