ροή ειδήσεων

Ψεύτικες θέσεις παρκαρίσματος και παράνομες διαγραμμίσεις στο Ροδίνι


Αναγνώστης: Εδώ και αρκετό καιρό στην οδό Παρισίων στο Ροδίνι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ταμπέλες και θέσεις για ΑΜΕΑ έξω από τις πολυκατοικίες όπως και κίτρινες γραμμές για θέσεις παρκαρίσματος χωρίς άδεια. 
Θα επιβληθεί κάποιος αρμόδιος του Δήμου να κάνει έλεγχο εάν υπάρχουν άδειες ή το ρουσφέτι καλά κρατεί;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/20 10:19

    Αλλοδαποί που φέρνουν τους ανάπηρους Συγγενείς τους Θα είναι. Που περνούν και επιδόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/20 11:27

    Την αστυνομία κάλεσε φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/20 13:33

    Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που καθένας τοποθετεί αυτούς τους κώνους ή τα ασπροκόκκινα πασαλάκια αυθέρετα όπου θέλει και φυσικά χωρίς άδεια όχι μόνο στο Ροδίνι αλλά παντού ακόμη και στο κέντρο της πόλης δίνοντας έτσι μια εικόνα τριτοκοσμικής πόλης.
    Ποιός πρέπει να επέμβει? Ο Δήμος ή η Τροχαία?
    Κάτι πρέπει να γίνει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη οδό ΌΣΛΟ στο ροδινι όπως κ σε άλλες οδούς του ροδινιου βάζουν καρέκλες ή μηχανάκια ακόμα κ λάστιχα γι να κρατήσουν το δημόσιο πάρκινγκ. Κανένας μα κανένας δεν έρχεται κ σε τηλέφωνο που τους παίρνεις. Τροχαία κ αστυνομία scratching.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως το ιδιο φαινομενο υπαρχει κ στο τερμα της λισσαβωνας στο ροδινι εχουν βαλει αυθαιρετα βαρελακια κωνους παλια μηχανακια κ θεσεις αμεα που μαλλον ειναι κ αυτη η θεση αυθαιρετη γιατι δεν βλεπω στο αμαξι να εχει το αναλογο σημα αμεα!! παιζουν με τα νευρα μας κ με την υπομονη μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ίδιο γίνεται και στην Βεργίνας. Βάφουν με κίτρινο η λευκό τον δρόμο. βαζουν και τον αριθμο του αυτοκινήτου τους , και κατοχυρώνουν θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/20 21:28

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Η ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΑΜΑΞΑΚΙΑ Η ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡΑΚΙΑ !!ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΕΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΕΝΝΕΝΤΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/20 22:16


    Φίλοι μου όντως η κατάσταση είναι απελπιστική. Έχουν βρει στο δήμο δικούς τους και τους βγάζουν άδειες για πλάκα με αποτέλεσμα να γεμίσουν τους δρόμους με δήθεν θέσεις ΑΜΕΑ χωρίς κανένας να έχει το σήμα στο αμάξι. Στο συγκεκριμένο δρόμο που αναφέρει το ποστ μόνο έναν αληθινό ανάπηρο ξέρω. Οι άλλοι μάλλον έχουν αναπηρία στις τρίχες τους δεν κατσαρώνουνε και θέλουν θέση δίκη τους. Η τροχαία Πρέπει να κάτσει σε συνεργασία με τον δήμο να το ψάξει το θέμα σοβαρά όμως όχι μόνο στο Νιοχωρι που έκανε περσυ. Καλά αυτοί που βάζουν καφάσι ή μηχανάκι θέλουν ξύλο κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/20 22:31

    Στην Λισσαβωνας στο Ροδινι η κατασταση εχει γινει τραγικη.Εχουν καταλαβει παρανομως θεσεις με κολωνακια υπερπαραγωγη.Οταν ηρθε η ΔΕΗ για να τοποθετησει κολωνες, τους τα χαλασε, αυτοι αντεδρασαν και τελικα οι υπαλληλοι της ΑΔΜΗΕ τους ζητησε συγνωμη και τους τα ξαναεστησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/2/20 09:02

    Και στην οδό Φιλίππων ροδινι που είναι τι πολύ 200 μέτρα η οδός υπάρχουν μετρημένα 7 καρέκλες και μια θέση ΑΜΕΑ που στην οποία ποτε δεν έχει παρκάρει το αυτοκίνητο που γράφει η πινακίδα.
    Το καλύτερο είναι που όταν κάποια κυρία παρκάρε το μισό αυτοκίνητο μέσα στην γραμμή για 40 λεπτά φώναξε την τροχαία και της πήραν πινακίδες και έφαγε κλήση χωρίς οι αστυνομικοί να ελέγξουν αν είναι όντως θέση ΑΜΕΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/20 09:16

    Στην Λισαβονας και Όλσο γωνία υπάρχουν μόνιμα δυο μπιτόνια δεμένα μεταξύ τους που κρατούν το δημόσιο πάρκινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαδρίτης γίνεται ο χαμός. Απο απειλητικά μηνύματα μέχρι ζημιές.εχω βγάλει φώτο το αυτοκίνητο κ έχω κρατήσει τα μηνύματα που βρίσκω στο παρμπρίζ έχω απευθυνθεί στην αστυνομία κ αναμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/20 13:24

    Ξεχάσατε να πείτε και για τις μαϊμού εισόδους εξόδους πάρκινγκ/γκαράζ. Όποιος γουστάρει και έχει κήπο ή έχει οικοδομή που απέχει αρκετά από το πεζοδρόμιο σπάει το πεζοδρόμιο και το κάνει κεκλιμένο βάφει και το δρόμο και είναι άρχοντας. Και να το παω και παρακάτω, αν βρει θέση στο δρόμο το αφήνει εκεί για να αφήσει κενό το μαϊμού πάρκινγκ για το δεύτερο, τρίτο (κλπ) αυτοκίνητο. Στους 100, άντε να έχουν άδεια οι 2 και μάλιστα αυτοί αναρτούν και τον αριθμό αδείας κανονικά. Ολοι οι άλλοι στα τέτοια τους... Και τρέχα τώρα εσύ να βρείς που θα παρκάρεις. Μια βόλτα να κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, θα γεμίσουν τα ταμεία τους ζεστό χρήμα από τα τσουχτερά πρόστιμα και θα γεμίσουν και οι δρόμοι νέες θέσεις ελεύθερου πάρκινγκ για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/2/20 19:28


    Όπως βλέπω το Ροδινι έχει μεγάλο θέμα. Τι θα γίνει τελικά εμείς τα γράφουμε θα έρθει κανένας για έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *