ροή ειδήσεων

Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα κάνουμε το πέταγμα του χαρταετού



Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, αλλά με εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου την Καθαρά Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο τους 14-15 βαθμούς, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σάββατο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, οι βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σταδιακά και από τα δυτικά θα σταματήσουν, ενώ έως το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή (28-2-2020):

α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σταδιακά από νωρίς το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, από αργά το απόγευμα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Δωδεκάνησα.

β. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές, αναμένονται από το μεσημέρι στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας και από νωρίς το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

γ. Πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 6 με 8 μποφόρ αναμένονται από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια και από τη νύχτα στην υπόλοιπη χώρα, οπότε στο Αιγαίο πρόσκαιρα θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται, από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (29-2-2020) στα δυτικά και από το απόγευμα και στα ανατολικά.

δ. Τα φαινόμενα της παραγράφου α και β, βαθμιαία θα εξασθενήσουν:

από το βράδυ της Παρασκευής (28-2-2020) στα δυτικά, από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (29-2-2020) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *