ροή ειδήσεων

Νάρκωσαν τα σκυλιά και άδειασαν το σπίτι



Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή Φλόκα της Aρχαίας Ολυμπίας τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, αφού πρώτα χτύπησαν και νάρκωσαν.

Οι δράστες γνωρίζοντας προφανώς πως τα μέλη της οικογενείας απουσίαζαν βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν. Μοναδικό εμπόδιο ήταν τα τέσσερα σκυλιά που έχει η οικογένεια στα οποία και φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Αφού πρώτα τα χτύπησαν και έπειτα τα νάρκωσαν, είχαν πλέον το πεδίο ελεύθερο να κινηθούν προς την οικία και να εκμεταλλευτούν την απουσία των ιδιοκτητών.


Η λεία των δραστών

Οι δράστες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι παραβιάζοντας τις πόρτες του στο μπροστινό και πίσω μέρος, ωστόσο αποδείχθηκαν αμφότερες ανυπέρβλητα εμπόδια.

Έτσι, μοναδική τους λύση ήταν η είσοδος από τα παράθυρα, σπάζοντας αυτό του υπνοδωματίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε κουζίνα και τουαλέτα, ενώ κατά την αναζήτησή τους για χρήματα και οτιδήποτε πολύτιμο έκαναν το δωμάτιο γης μαδιάμ. Από το εξονυχιστικό ψάξιμό τους, κατάφεραν να εντοπίσουν 1.000 ευρώ από τις οικονομίες της οικογένειας, καθώς και κοσμήματα.

Σοκ κατά την επιστροφή

Η οικογένεια επιστρέφοντας αντίκρισε μια σοκαριστική εικόνα. Τα σκυλιά τους πεσμένα και το σπίτι τους παραβιασμένο, με όλα τα πολύτιμα αντικείμενά τους να έχουν κλαπεί.

Ο κ. Μανώλης, ιδιοκτήτης του σπιτιού, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» περιέγραψε τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε κατά την είσοδό του στο σπίτι.

«Έρχομαι στο σπίτι, ανοίγω την πόρτα που έχει παραβιαστεί, μπαίνω στο σπίτι και βλέπω όλα τα ρούχα πεσμένα. Στο μπάνιο και στην κουζίνα είχαν κάνει ζημιές. Προσπάθησαν να ανοίξουν την μπροστινή και πίσω πόρτα, όμως δεν τα κατάφεραν να τα παραβιάσουν. Έσπασαν το τζάμι στο υπνοδωμάτιο» είπε.

Ωστόσο, μεγαλύτερο σοκ για παιδιά και γονείς αποτέλεσε η εικόνα των τεσσάρων τετράποδων φίλων τους που είχαν χτυπηθεί και ναρκωθεί.

«Τα σκυλιά είναι σαν παιδιά μας. Ήταν λάθος που είχα τα χρυσαφικά στο σπίτι μαζί με τα χρήματα, αλλά τώρα χάθηκαν. Με ενόχλησε όμως το γεγονός για τα σκυλιά. Καλύτερα που δεν ήμουν εδώ γιατί δε θα ήξερα πως θα αντιδρούσα. Τα χτύπησαν και τα υπνώτισαν. Συνήλθαν αργά το βράδυ» είπε.

Τέλος, όσον αφορά την αντίδραση που μπορεί να είχε σε περίπτωση που βρισκόταν σπίτι, ο κ. Μανώλης υποστήριξε πως το «να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας είναι λίγο δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει και άλλος τρόπος να προστατευτούμε μιας και είμαστε στο έλεος του Θεού».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *