ροή ειδήσεων

Ρόδος : Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης – Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία



Η μεταφορά του, στο στρατιωτικό νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.


Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από σήμερα τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και ο οποίος παρουσίασε πυρετό, καθώς επίσης και άλλα συμπτώματα γρίπης.

Η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.


Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το περιστατικό, εξετάζεται, μεταξύ άλλων, σε ειδική σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη .

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία «καραντίνας». Έχουν ληφθεί δείγματα για αιματολογικές εξετάσεις, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ, το οποίο θα αποφανθεί για τι είδους ασθένεια πρόκειται.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται ιατρικές πηγές, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

in.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/2/20 19:55

    Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει εδώ, στη Ρόδο. Το κάθε μέρος έχει την ιδιαιτερότητα του, ανάλογα με την δυνατότητα και τον τρόπο αντιμετώπισης συμβάντος από κορωνοϊό. Πιστεύω ότι κανείς δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αν θα έχει στην οικογένεια του ένα συμβάν κορωνοϊού. Αν πάει στο νοσοκομείο στα επείγοντα θα είναι η χειρότερη περίπτωση.Μήπως λοιπόν πρέπει να δημιουργηθεί ένα απλό δωμάτιο ελέγχου στο νοσοκομείο και ύστερα αφού ελεγχθεί να πηγαίνει στην καραντίνα.?? Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει. Γι αυτό προβλέπω ότι σε λίγο καιρό στην Ρόδο θα γίνεται χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/20 21:18

    αρκετοί Ροδιτες ηταν στο εξωτερικο αυτες τις μερες, καποιοι απο αυτους στο Μιλάνο, ΚΑΝΕΝΑ μετρο δεν παρθηκε, συνεχιζουν κανονικα τις καθημερινες τους δραστηριοτητες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *