ροή ειδήσεων

Ο COVID-19 στρέφει τα κρουαζιερόπλοια, από την Κίνα, στη Μεσόγειο και την Ρόδο



Το 'Norwegian Spirit' κάνει repositioning από τους ασιατικούς προορισμούς και θα χρησιμοποιήσει ως 'homeport' τον Πειραιά για πρώτη φορά, προσφέροντας 7ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, την Τουρκία και το Ισραήλ, ξεκινώντας στις 19 Απριλίου 2020.


Η Norwegian Cruise Line παρουσίασε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το ανανεωμένο “Norwegian Spirit”, μετά από ανακαίνιση κόστους άνω των 100 εκατ. δολ., στο πλαίσιο του προγράμματος The Norwegian Edge.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TravelDailyNews, το πλοίο, ενώ ήταν προορισμένο για τις αγορές της Ασίας, κάνει repositioning και από την ασιατική αγορά “μετακινείται” στη Μεσόγειο, λόγω του ξεσπάσματος της επιδημίας του COVID-19.

Tο “Norwegian Spirit”, μετά τον 43ήμερο δεξαμενισμό στη Μασσαλία της Γαλλίας, έφτασε στην Civitavecchia της Ιταλίας, με 14 νέες αίθουσες, πρόσθετες και ανακαινισμένες καμπίνες, εμπλουτισμένους κοινόχρηστους χώρους και νέο καλλιτεχνικό πολύχρωμο σχεδιασμό στην πλώρη. Θα αποπλεύσει για μια σειρά από κρουαζιέρες 17, 20 και 28 ημερών που καλύπτουν τρεις ηπείρους και αναχωρούν από την Civitavecchia της Ιταλίας στις 14 Φεβρουαρίου 2020, από Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 2 Μαρτίου, 2020 και Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική στις 22 Μαρτίου, 2020, για να καταλήξει για “homeporting” στον Πειραιά, για πρώτη φορά στις 19 Απριλίου του 2020.



Θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από 7ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, στην Τουρκία και το Ισραήλ έως τις 8 Νοεμβρίου 2020. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν από τις 15 Φεβρουαρίου 2020. Οι νέες αυτές κρουαζιέρες χαρακτηρίζονται από τα πολλά ενδιαφέροντα λιμάνια που συμπεριλαμβάνονται και από την μεγάλη διάρκεια παραμονής του πλοίου σε καθένα από αυτά. Ο επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει 7 με 8 λιμάνια στις 7 ημέρες, καθώς το πλοίο προσεγγίζει περιζήτητους προορισμούς όπως την Ρόδο, την Μύκονο, την Σαντορίνη και Κέρκυρα, το Κουσάντασι και την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία, το Ασντόντ και την ΧάΪφα στο Ισραήλ, την Λευκωσία στην Κύπρο καθώς και δύο νέα λιμάνια για την εταιρεία, την Πάτμο και τον Βόλο.


Μετά την πιο εκτεταμένη ανακαίνιση πλοίου στην ιστορία της εταιρείας, οι βελτιωμένοι χώροι του “Norwegian Spirit” περιλαμβάνουν ένα διπλό σε μέγεθος Mandara Spa, με χώρο χαλάρωσης, ένα διευρυμένο Pulse Fitness Center, καθώς και το δεύτερο εστιατόριο “Onda by Scarpetta” στη θάλασσα. Νέα εστιατόρια που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας όπως ένα ακόμα κεντρικό, το Taste που λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, το ολοήμερο “Local Bar and Grill”, το “Garden Café”, το “Great Outdoors Bar”, καθώς και το “Waves Pool Bar”. Το ντεμπούτο τους κάνουν το Bliss Ultra Lounge και το Spinnaker Lounge, το οποίο διαθέτει το Humidor Cigar Lounge, το κέντρο αναζωογόνησης Spice H2O μόνο για ενήλικες, με δύο νέα τζακούζι και ένα αποκλειστικό μπαρ που μετατρέπεται σε μεταμεσονύκτιο χώρο ψυχαγωγίας.

Το “Norwegian Spirit” καταργεί τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης ως μέρος μιας σημαντικής προσπάθειας για πιο βιώσιμες επιλογές και στη θάλασσα. Από την 1η Ιανουαρίου 2020, η Norwegian Cruise Line είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία που κατάργησε τις πλαστικές φιάλες ποτών σε ολόκληρο τον στόλο της, μια προσπάθεια που κατέστη δυνατή μέσω μιας πρόσφατης συνεργασίας με την JUST Goods, Inc.

”Είναι πραγματικά συναρπαστικό να γιορτάζουμε την καθέλκυση του Norwegian Spirit μετά τον δεξαμενισμό του και τη σημαντική ανακαίνιση του για να πλεύσει σε εκπληκτικούς προορισμούς”, δήλωσε ο Harry Sommer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. ”Είμαστε πολύ περήφανοι που τοποθετούμε το Norwegian Spirit αμέσως μετά την ανακαίνιση του στην Ευρώπη, τον νούμερο ένα προορισμό διεθνών αφίξεων. Η εταιρεία μας έχει αναγνωριστεί 12 φορές στη σειρά από τα Παγκόσμια Travel Awards ως η ‘Κορυφαία Εταιρεία Κρουαζιέρας στην Ευρώπη’ και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμα καλύτερα δρομολόγια, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν πολλούς προορισμούς αδειάζοντας τη βαλίτσα τους μόνο μία φορά”.

Το ανακαινισμένο Norwegian Spirit ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Norwegian Cruise Line στην Ευρώπη, όπου η εταιρεία θα λειτουργήσει συνολικά επτά πλοία το 2020: Norwegian Spirit, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Dawn, Norwegian Star, Norwegian Epic και Norwegian Jade.

Σημειώνεται ότι η Cruiseway Travel είναι αντιπρόσωπος της Norwegian Cruise Line στην Ελλάδα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *