επικαιρότητα

Ρόδος: παράλογη συγκέντρωση έξω από τις Τράπεζες!!Με τόσα αυστηρά μέτρα, με όλο τον κόσμο να υποφέρει για να γλυτώσει από το κίνδυνο, υπάρχει αυτή την ώρα σε εξέλιξη μια παράλογη και επικίνδυνη συγκέντρωση ανθρώπων – συμπολιτών μας, έξω από τράπεζες, λόγω της 30ης ημέρας του μήνα, ημέρας πληρωμών συντάξεων!

Αμεσα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα και να δοθεί λύση με την παρέμβαση της Αστυνομίας: Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να πάρουν την λεγόμενη …κοινωνική απόσταση και να μην συγκεντρώνονται με τον τρόπο που τώρα μαζεύονται.


Από την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία Κύπρου έγινε γνωστό πως από το πρωί έχει ειδοποιηθεί τρεις φορές η Αστυνομική Διεύθυνση για να επιβάλει την Τάξη με βάση τις υποδείξεις των ειδικών και τις κυβερνητικές εντολές, χωρίς να εισακούγονται εκκλήσεις και υποδείξεις!

skyrodos

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά