ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στον Αρχάγγελο μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού!



Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι στον Αρχάγγελο στο άκουσμα ότι βρέφος που μένει στο χωρίο με τους γονείς του είναι θετικό στον ιό του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το 7,5 μηνών μωρό μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα από τους γονείς του, αλβανικής καταγωγής , στο νοσοκομείο της Ρόδου γιατί παρουσίαζε υψηλό πυρετό, γεγονός που ενεργοποίησε το νοσοκομείο να εκτελέσει όλο το πρωτόκολλο για αντιμετώπιση ασθενούς με κορονοϊό.

Το βρέφος παρέμεινε στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μέχρι και την Δευτέρα. Πήραν δείγματα από το βρέφος και σταλθήκαν στο ινστιτούτο Παστέρ.

Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τους γιατρούς της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου , και τους δόθηκαν οι οδηγίες να παραμείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, στο χωριό Αρχάγγελος όπου και κατοικούν τα τελευταία χρόνια οι γονείς και το βρέφος. Χθες το απόγευμα σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο γιατί τα αποτελέσματα που ήρθαν από το ινστιτούτο Παστέρ για το βρέφος ήταν θετικά στο ιό του κορονοϊού.

Αμέσως η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρουμάνη μπήκε σε καραντίνα και άρχισε η ιχνηλάτηση.

Το νοσοκομείο και ο ΕΟΔΥ επικοινώνησε με τους γονείς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προκειμένου να τους γίνει αυστηρή σύσταση να βρίσκονται σε κατ οίκον καραντίνα.

Επιπλέον ειδοποιήθηκε και το Α.Τ Αρχαγγέλου να επιβλέπει.

Δεν χρειάζεται πανικός μένουμε σπίτι και τηρούμε αυστηρά τους κανόνες του υπουργείου υγείας

12vima.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *