ροή ειδήσεων

Κορωνοϊός: Μοιάζουν σαν να παθαίνουν ασφυξία, λέει εργαζόμενος στον «Ευαγγελισμό»



Μιλώντας για τους ασθενείς με κορωνοϊό ανέφερε πως έρχονται με ήπια συμπτώματα και κάποιοι κάνουν ξαφνικά πυρετό


Τα όσα αντιμετωπίζει καθημερινά στο νοσοκομείο περιγράφει εργαζόμενος του «Ευαγγελισμού» που δίνει καθημερινά μάχη με τον κορωνοϊό.

«Έρχονται τρομοκρατημένοι, έρχονται μόνοι τους δεν έχουν κανένα συνοδό, σε ένα άγνωστο περιβάλλον βλέπουν ανθρώπους με μάσκες και γυαλιά. Μπαίνουν στον θάλαμο και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ για το αν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊό, περιμένουν εκεί», λέει ο Γιώργος Μπαλάσκας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Ο ίδιος ερωτηθείς για τα συμπτώματα που παρουσιάζουν όσοι νοσούν από τον COVID-19 εξηγεί ότι οι ασθενείς «μοιάζουν σαν να παθαίνουν ασφυξία».

«Στην αρχή τα περιστατικά ήταν ελαφρά με ήπια συμπτώματα, δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι σπουδαίο, αλλά ξαφνικά κάποιοι κάνουν αιφνίδιο πυρετό» και λέει πως μια ασθενής: «νοσηλευόταν επτά ημέρες και ξαφνικά έκανε πυρετό και δύσπνοια. Άρχισε να νιώθει μία ασφυξία. Το βλέμμα της ήταν χαρακτηριστικό, ήταν αυτό που μας αιφνιδίασε, είχε ένα τρόμο στα μάτια, φοβόταν. Αυτή μπορώ να πω ήταν η πρώτη συνάντηση με το με τον κορωνοϊό. Αυτό το αιφνίδιο μας σοκάρει».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *