ροή ειδήσεων

Φορτωμένα καΐκια έτοιμα για …απόβαση στη Ρόδο



Οι Τούρκοι πλέον αδειάζουν… ανθρώπους στη θάλασσα, καθώς δε διστάζουν να συνοδεύουν απροκάλυπτα μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα τις λέμβους και τα καΐκια με τους στοιβαγμένους σαν σαρδέλες πρόσφυγες και μετανάστες.

Στόχος τους να να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μετανάστες και να προβάλλουν τον ισχυρισμό τους ότι η Ελλάδα αδιαφορεί για τις ζωές των μεταναστών.

Μετά τα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στον Έβρο και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στις Καστανιές, είναι αναμενόμενο ότι τα 3,6 εκατομμύρια των μεταναστών-προσφύγων που καραδοκούν στα απέναντι τουρκικά παράλια για να εισβάλουν στη χώρα μας, θα επιλέξουν τη θαλάσσια οδό, που σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να μπουν παράνομα στα νησιά μας από τη Σαμοθράκη ως τη Μεγίστη.

Προετοιμασμένες για την απόπειρα αθρόων προσελεύσεων λέμβων από τα τουρκικά παράλια είναι οι αρχές και στην περιοχή μας, καθώς απέναντι από τα Δωδεκάνησα περιμένουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, με την ανησυχία κυρίως για τα νησιά Λέρο, Κω, Σύμη, Μεγίστη και Ρόδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sky, εδώ και έξι ώρες είναι στην ενδιάμεση απόσταση Ρόδου – Σερσέ (τουρκικά παράλια) και Σεσκλί καΐκι και μια βάρκα γεμάτα με μετανάστες και τους Τούρκους διακινητές σε ρόλο τσιλιαδόρων, ενώ στην περιοχή δεν φαίνονται ελληνικά σκάφη…

Ήδη μετράμε σχεδόν 1.000 αφίξεις από χθες στα νησιά μας, μεταξύ των οποίων στη Μεγίστη, στο Φαρμακονήσι και στη Σύμη.

skyrodos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/20 08:45

    θα έμαθαν ότι ο κ. Χτζημάρκος θέλει να κάνει κλειστές δομές και θα είπαν ας πάμε μια βόλτα από εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/20 08:29

    Βουλιάζουμε τις ΒΑΡΚΕΣ στα διεθνή ύδατα και όλα καλά!!! Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η εισβολή λαθρομεταναστών ...επειδή πια αποτελούν και υγειονομική βόμβα!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ!!! Όσοι είναι δηθεν αλληλέγγυοι ας τους πάρουν σπίτια τους και να τους κρατούν υποχρεωτικά κλεισμένους εκεί ...αν όχι απλά να ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/20 20:46

    Γιατί δεν κάνεις κάτι ανάλογο. Να μην τους παίρνεις στα σπίτι σου, αλλά να βγάλεις κι εσύ το σκασμό, μανιακέ, κάθαρμα, αλήτη που προτρέπει σε μαζικές δολοφονίες ανθρώπων στα διεθνή ύδατα....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/20 11:42

      Εσύ να βγάλεις τον σκασμό καλά το λέει ο άνθρωπος....βουλιαγμα οι βάρκες και τέλος... είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα με ανοιχτά σύνορα... φτάνει πια.... ξένοι στον τόπο μας καταντησαμε.... υπάρχουν πολλές άλλες χώρες που περνάνε καθώς έρχονται εδώ που έχουν την ίδια θρησκεία τα ίδια πιστεύω και είναι πολύ ποίο εύπορες από την Ελλάδα...αλλά φανταστείτε ότι ούτε εκεί τους θέλουν ...όλα είναι ένα σχέδιο ισλαμοποιησης του κόσμου.... εμείς πολύ απλά και ειρηνικά τους λέμε να πάνε να γαμηθουνε...είναι τοσο απλό...δεν τους θέλουμε εδώ..

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/3/20 14:11

    ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Geia Ssssou mpampa,ntouleeeiia exei;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *