ροή ειδήσεων

Βουλευτής της Ν.Δ. και η... εικόνα διαψεύδουν τον Χαρδαλιά



Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τη δήλωσή του για αδυναμία εξεύρεσης κατάλληλου χώρου για τη διενέργεια της σύσκεψης στην Ξάνθη -που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λόγω του συγχρωτισμού πολλών ανθρώπων- διαψεύδει ο βουλευτής της Ν.Δ. του νομού Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσιλιγγίρης είχε προτείνει την αίθουσα του νοσοκομείου Ξάνθης ακριβώς για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός αλλά δεν εισακούστηκε.

Συγκεκριμένα, ο Σ. Τσιλιγγίρης, σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε τα εξής: «Δέον να σημειωθεί ότι ενώ είχα κατ'επανάληψη προτείνει να πραγματοποίηθει η σύσκεψη σε χώρο μεγαλύτερο από αυτόν του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης όπως για παράδειγμα το αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός στο χώρο της σύσκεψης , η εικόνα της οποίας είναι σίγουρα προς αποφυγήν αλλά όχι η ουσία της η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα της Κυβέρνησης.»



Ακόμη η εικόνα φαίνεται να διαψεύδει τον κ. Χαρδαλιά, σχετικά με τη δήλωσή του ότι όλοι στην σύσκεψη φορούσαν μάσκες και πως λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο ίδιος -όπως φαίνεται και από τα πλάνα της ΕΡΤ- μέσα στη σύσκεψη δεν φορούσε μάσκα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *