ροή ειδήσεων

Ανοικτή έως 15 Μαΐου η εφαρμογή Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2020


Τι θα ισχύει με τις αιτήσεις που έχουν καταχωρηθεί αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί

Ανοικτή είναι από σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) η διαδικτυακή εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2020.

Η εφαρμογή θα παραμείνει ανοικτή έως και την Παρασκευή, 15 Μαΐου ενώ όσες αιτήσεις καταχωρηθούν αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ως τότε θα θεωρηθούν ως μη υποβληθείσες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος 2020.

Καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης ή και ακύρωσης εμπρόθεσμα οριστικοποιημένων αιτήσεων μεταβίβασης είναι η Τρίτη, 9 Ιουνίου.

Η αίτηση μεταβίβασης θα γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου ενώ ο αιτών μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις οn-line εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω εγγραφής στην ιστοσελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/.

Τέλος, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός «λόγω της δυσχέρειας των τρεχουσών συνθηκών η επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών δύναται να πραγματοποιηθεί άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορονοϊού COVID-19, με την οριστικοποίηση της αίτησης μεταβίβασης».


Πηγή newsbeast.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *