ροή ειδήσεων

28χρονος πέθανε από πνευμονική εμβολή, ενώ είχε βγει από το νοσοκομείο



Μία ιστορία η οποία έρχεται από την Ιταλία και προκαλεί αρκετά ερωτήματα, αναφορικά με την πορεία της υγείας ενός 28χρονου Αλβανού που ζούσε στην επαρχία Τρεντίνο της Ιταλίας.

Οπως έγινε γνωστό ο Λουτσιάν Ελέζι, πέθανε χθες το πρωί στο σπίτι του λόγω πνευμονικής εμβολής. Ο άντρας είχε πληγεί από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου και πέθανε ενώ περίμενε το δεύτερο τεστ για να φανεί αν έχει περάσει πλήρως το πρόβλημα υγείας του.

Ο 28χρονος εργαζόταν στον τομέα του τουρισμού για μια εταιρεία από το Canazei και αφού ήταν θετικός για το covid-19 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Rovereto, όπου είχε υποβληθεί σε θεραπεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του βελτιώθηκε σημαντικά, τόσο πολύ ώστε στις 22 Μαρτίου οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να μείνει άλλο στο νοσοκομείο.

Χθες (31/3) το πρωί ήταν κανονισμένο το δεύτερο τεστ για να φανεί η πορεία της υγείας του από τον κορωνοϊό και αν έχει αποβάλει τελείως τον ιό.

Οι αρχές αναμένεται να κινηθούν ώστε να διαλευκάνουν την συγκεκριμένη υπόθεση η οποία έχει φέρει ανησυχία στην ιατρική κοινότητα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *