ροή ειδήσεων

Απίστευτο και όμως έγινε και αυτό! Καίνε πύργους κινητής 5G επειδή ευθύνονται για τον Covid 19



Παρά το γεγονός ότι το 5G δεν συνδέεται με καρκίνο ή κάποια άλλη επιβλαβή επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, οι συνωμοσιολόγοι (που πολλές φορές αυτοαποκαλούνται και επιστήμονες τρομάρα τους) το έχουν φθάσει σε άλλο επίπεδο, συνδέοντας το 5G με τον Covid 19. Και φυσικά, όλα αυτά, οδήγησαν κάποιους στη Βρετανία να κάψουν πύργους κινητής, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μηχανικών που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.



Συγκεκριμένα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ένας πύργος κινητής ύψους 20 μέτρων τυλίχθηκε στις φλόγες στο Birmingham και ένα video του γεγονότος αυτού διαμοιράστηκε σε επτά συνολικά anti 5G groups του Facebook, πριν τελικά τα κατεβάσουν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, αλλά μηχανικοί της ΕΕ (πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου), αναφέρουν ότι πρόκειται για έργο εμπρηστών. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μια άλλη περιοχή, αυτή τη φορά στο Merseyside.

Χιλιάδες εργαζόμενοι, νοσοκομεία, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βασίζονται σε αυτές τις υποδομές, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας για να υπηρετήσουν τον πολίτη και η καταστροφή τους συνιστά ένα σημαντικό εμπόδιο στις προσπάθειές τους. Και το παράλογο, εργαζόμενοι παρενοχλούνται όταν εγκατασταθούν καλώδια οπτικών ινών που δεν έχουν καμιά σχέση με το 5G. Ναι τόσο μεγάλη είναι η ασχετοσύνη και συνάμα η βλακεία όλων αυτών.

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτούς, ότι χώρες όπου δεν έχουν καμιά σχέση με το 5G ακόμη, ο covid 19 ζει και βασιλεύει …

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *