ροή ειδήσεων

Προσοχή: έργα επί της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου αύριο Τετάρτη 8/4



Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι η Επαρχιακή Οδός Ρόδου-Καμείρου, από τον κόμβο της εισόδου στο αεροδρόμιο μέχρι τη συμβολή της Επαρχιακής Οδού με την Εθνική Οδό Αεροδρόμιο-Ανατολικές Ακτές θα κλείσει προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποξήλωσης του υφιστάμενου χωροδικτυώματος στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Συντήρηση Ε.Ο Ρόδου - Λίνδου και Ανατολικές Ακτές - Αεροδρόμιο».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα περίπου δύο (2) ωρών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών αποξήλωσης η προσωρινή διέλευση των οχημάτων που κινούνται στο δυτικό άξονα του νησιού θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κρεμαστή – Δαματριά – Κόμβος Καλαμώνα.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι η Εθνική Οδός Ανατολικές Ακτές - Αεροδρόμιο , από τη είσοδο προς Παστίδα μέχρι τον κόμβο προς Μαριτσά -Κρεμαστή θα κλείσει προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποξήλωσης του υφιστάμενου χωροδικτυώματος στα πλαίσια υλοποίησης του προαναφερόμενου έργου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 17:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα περίπου δύο (2) ωρών.

Κατά τη διάρκεια κατασκευής των εργασιών αποξήλωσης η προσωρινή διέλευση των οχημάτων, θα γίνεται μέσα από τον οικισμό της Παστίδας.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.







Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *